Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chňapne Amerika po slovenskom seriáli? Jojka ponúka ZOO

Televízia JOJ pokračuje vo svojej snahe predávať svoje seriály do zahraničia. Tentokrát sa pozornosti teší seriál ZOO, ktorý na festivale LA Screenings v Los Angeles ponúka spoločnosť Latin Media Corporation.

19.05.2018 07:00
Ján koleník, táňa pauhofová, ZOO, Foto:
Ján Koleník a Táňa Pauhofová v seriáli ZOO.
debata

Práve táto spoločnosť dlhodobo zastupuje Jojku pri predaji pôvodných formátov na americkom trhu. V seriáli ZOO účinkoval Ján Koleník a Táňa Pauhofová, mal až 72 epizód a v čase vysielania (2016) prinášal televízii skôr priemerné výsledky a zameral viac na rodinno-komediálnu zápletku.

Ján Koleník v exkluzívnom rozhovore pre O seriáloch o Zoo povedal: „Nakrúcanie v Afrike bolo veľký zážitok, ponesiem si ho so sebou celý život. Chceli sme urobiť z tohto seriálu s atraktívnym prostredím zoo a Afriky niečo iné, čo sa nám nie až tak úplne podarilo, a zostali sme pri klasickom pôdoryse ateliérového seriálu.“

Televízia je v ostatnom období úspešná s predajom seriálov do zahraničia. Pred časom zarezonoval predaj Divokých koní do Argentíny. Seriál sa vysielal aj vo Francúzsku, Maďarsku, Poľsku či Rumunsku. Zvýšenému záujmu sa teší aj kriminálka Za sklom. Historická detektívka 1890 sa s veľkým úspechom vysielala v Česku, rovnako aj Prázdniny, ktoré mali možnosť spoznať aj diváci v Maďarsku.

To však nie je všetko, spoločnosť Latin Media Corporation pripravuje do ponuky pre svojich klientov za oceánom tiež seriály 1890, Vlci či Pravá tvár.

Nakrúcanie jojkárskeho seriálu ZOO Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Zľava: Režisér Braňo Mišík, Táňa Pauhofová, Ján...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoo #televízia JOJ #Táňa Pauhofová #Ján Koleník #oseriáloch