Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento rok zasype divákov seriálmi! Na premiéru čakajú tieto svetové megahity...

Posuny produkcii kvôli pandémii majú za následok, že v roku 2021 bude naakumulovaných obrovské množstvo veľkých seriálových premiér. Vrátia sa aj veľké hity s novými sezónami, premiéry sa dočkajú aj novinky, o ktorých už teraz všetci vedia, že zamiešajú kartami. Ktoré sú to?

18.01.2021 07:00
debata (1)

1. Gossip Girl

Po rokoch sa v New Yorku opäť ozve ikonický hlas tajomnej Gossip Girl a na Upper East Side sa opäť roztočí kolotoč intríg, podrazov, ale túžby po obyčajnej láske. To všetko bude zabalené v jagavom svete najvyššej smotánky. Nová generácia nastúpi na obrazovky v priebehu tohto roka. Novú verziu kultového seriálu má na svedomí streamovacia platforma HBO Max.

2. WandaVision

Disney+ už 15. januára odpremiéruje svoj prvý hraný Marvel seriál, ktorý plnohodnotne nadviaže na filmové univerzum o Avengeroch. Rekordný rozpočet, herci z filmov, dokonalý vizuál, divák by nemal postrehnúť rozdiel medzi seriálom a filmom. V priebehu tohto roka to však nebude jediný Marvel seriál…

3. Sex Education (Sexuálna výchova)

Fanúšikovia britskej produkcie Netflixu už netrpezlivo vyzerajú tretiu sériu tohto hitu. Ak by nebolo pandémie, premiéra by sa stihla v posledných mesiacoch minulého roka. Avšak vyhrotená situácia s pandémiou nedovolila reštartovať nakrúcanie v dostatočnom predstihu, aby sa stíhala premiéra v roku 2020. Je predpoklad, že Sex Education sa divákom predvedie v lete.

Trailer k 2. sérii.

A to nie je všetko! Aj tieto megahity čaká premiéra v roku 2021! Viac v článku: Rok 2021 bude epický! Toto sú najočakávanejšie svetové seriálové hity

4. Star Trek: Picard

Minulý rok prvá séria priniesla rozporuplné reakcie na voľné pokračovanie príbehu s touto ikonickou sci-fi postavou. Zostáva dúfať, že tvorcovia sa poučia z vlastných chýb a druhá séria bude lepšia. Premiéra ešte nie je stanovená, ale očakáva sa v prvom polroku 2021.

Trailer k 1. sérii.

5. Dead to Me (Smrť nás spojí)

Fanúšikovia krutého a čierneho humoru sa tento rok budú musieť rozlúčiť s týmto skvelým komediálnym seriálom. Netflix ukončí príbeh Dead to Me po troch sériách. Dá sa očakávať, že to bude poriadne vyhrotená sezóna, predsalen, karma nikdy nespí a smrť sa nikdy nepodarí zamiesť pod koberec.

Trailer k 2. sérii.

6. Great (Veľká)

Tento pohľad na Katarínu Veľkú nepadol úplne každému vhod, najmä nadšencom histórie. Tvorcovia seriálu si z histórie spravili poriadnu srandu a výsledok bol skvelý! Svieži komediálny seriál hraničiaci s groteskou a absurdným humorom fungoval na 100%. Druhá séria sa očakáva na jeseň.

Trailer k 1. sérii.

7. Love Life

Týmto seriálom odštartovala streamovacia služba HBO Max svoju existenciu a zo seriálu sa stal veľký hit a lámal rekordy sledovanosti. Nenáročná komédia o odvekej téme hľadania si pravej lásky sa nikdy nezunuje. Nové časti sa očakávajú v druhej polovici tohto roka.

Trailer k 1. sérii.

8. Killing Eve (Na muške)

Skvelá spolupráca medzi USA a Britániou bude pokračovať aj štvrtým rokom. Skvelá kriminálka zažila počas minuloročnej tretej série aj prvé výrazné kritiky, keďže príbeh mal svoje veľké muchy. Nehovoriac o závere… Zostáva len dúfať, že nová séria napraví všetky krivdy…

Trailer k 3. sérii.

9. Loki

Tretí Marvel seriál sa objaví už v máji tohto roka a fanúšikovia Avengeroch sa nevedia dočkať. Pretože prinesie viaceré zvraty a najmä Lokiho!

10. Emily in Paris (Emily v Paríži)

Keď sa tento seriál na jeseň objavil na Netflixe, spôsobil doslova šialenstvo a padali rekordy. Fanúšikovia boli nadšení. Oddychovka, jednohubka, ktorá tak veľmi chýbala razom bola na svete. Druhá séria príde na jeseň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #HBO Max #Disney+ #2021