Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rok 2021 bude epický! Toto sú najočakávanejšie svetové seriálové hity

Je tu ďalší dôvod, prečo sa tešiť na rok 2021. Pandémia v roku 2020 spôsobila zdržanie produkcie a teraz sa najväčšie hity nakopili. Najbližšie obdobie bude jedno z najlepších. Seriáloví fanúšikovia nebudú stíhať všetko sledovať! Toto sú najočakávanejšie premiéry budúceho roka.

21.12.2020 07:00
stranger things, morning show, príbeh služobníčky, Foto:
Rok 2021 prinesie smršť najväčších seriálových hitov súčasnosti.
debata

1. Príbeh služobníčky – 4. séria

Asi by len málokto čakal, že čakanie na novú séria bude také dlhé. Takmer dvojročné. Do tejto neúmerne dlhej prestávky zasiahli aj samotní tvorcovia. Pôvodne z kreatívnych dôvodov potrebovali viac času na prípravu a tak posunuli plánovanú premiéru na jeseň 2020. Lenže na jar prišla pandémia a už sa to všetko zosypalo. Príbeh služobníčky bude mať premiéru zrejme v priebehu jari 2021.

2. Stranger Things – 4. séria

Pandémia zdržala nakrúcanie jedného z najväčších hitov Netflixu. Aj vďaka tomu sa premiéra vysunula na rok 2021. Všetci tušia, že opäť tvorcovia posunú latku ešte vyššie, dobrou správou je, hoci sa špekulovalo, že táto séria by mohla byť posledná, zvesti sa nepotvrdili. Vznikne, minimálne, ešte piata sezóna. Diváci uvidia nové časti zrejme v lete.

3. Zaklínač – 2. séria

Zas a znova pandémia. Druhá séria The Witchera bola plánovaná na rok 2021, avšak na jeho začiatok. Lenže všetko zmenilo. Hoci nakrúcanie prebieha s malými „covid“ prestávkami aj naďalej, pôvodný termín sa rozhodne nepodarí dodržať. Netflix spraví z premiéry druhej série zrejme highlight záveru roka 2021.

Trailer k 1. sérii.

4. The Morning Show – 2. séria

Jennifer Aniston bola skvostná v prvej sérii tejto kontroverznej drámy. Dvojka mala mať premiéru na jeseň tohto roka. Všetci vieme, prečo sa tak nestalo. Apple TV+ však pomaly, ale iste nakrúca pokračovanie a zostáva len dúfať, že sa stihne jesenná premiéra v roku 2021.

Trailer k 1. sérii.

5. Stratení vo vesmíre – 3. séria

Rok 2021 bude aj smutný. Fanúšikovia sa budú musieť rozlúčiť s touto vydarenou vesmírnou rodinnou drámou. Netflix oznámil, že najnovšia séria uzavrie príbeh rodiny Robbinsovcov a už nebudú stratení vo vesmíre. Výsledok uvidia diváci zrejme v lete.

Trailer k 2. sérii.

6. You – 3. séria

Len málokto by čakal, že raz bude fandiť psychopatovi. Vďaka seriálu You je to realita. A tento seriál je absolútna bomba! Prvé dve série boli epické a nič iné sa neočakáva ani od trojky. Netflix má v roku 2021 ťažké kalibre v ohni.

Trailer k 2. sérii.

7. Foundation – 1. séria

Streamovacia online televízia Apple TV+ je v posledných mesiacoch trošku na vedľajšej koľaji, no to len preto, že vo veľkom reštartovala svoje produkcie. Práve novinka Foundation môže zatriasť trhom, keďže ide kultové dielo, ktoré ešte doteraz nebolo sfilmované.

8. The Falcon and Winter Soldier – 1. séria

Pandémia spravil škrt cez rozpočet aj Disney+ a tak veľkolepé plány s premiérami Marvel seriálov sa museli posunúť. V roku 2021 sa očakáva príchod ambicióznej novinky The Falcon and Winter Soldier, ktorá má byť akýmsi voľným pokračovaním Kapitána Ameriky.

9. Priatelia – špeciálna epizóda

Pôvodne svet mal vidieť kultových Priateľov pokope už v máji 2020. Situácia to však nedovolila a špeciálny revival sa neustále odkladal. Teraz to vyzerá tak, že uzrie svetlo sveta na jar 2021.

10. Superman & Lois – 1. séria

Do sveta seriálov vtrhne opäť legendárny Superman vo vlastnom seriáli. Kým doteraz skôr brázdil strieborné plátna, po dlhých rokoch dostane na jar 2021 ukázať, že mu nie je cudzí ani svet seriálov.

BONUS: Nová verzia filmu Liga spravodlivosti

Tak toto si fanúšikovia vymodlili. Po rokoch apelovania režisér Zack Snyder našiel podporu v novej streamovacej platforme HBO Max, ktorá zafinancovala realizovanie jeho vízie o Lige spravodlivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stranger Things #Príbeh služobníčky #oseriáloch #The Witcher #The Morning Show #2021