Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mediálna prestrelka Korčoka a Pellegriniho: Kampaň vrcholí, kandidáti sa hádajú cez statusy

Kto s kým nechce diskutovať? Kandidáti na prezidenta si vymieňajú odkazy na sociálnych sieťach.

26.03.2024 08:31
Ivan Korčok, Peter Pellegrini Foto: , ,
Ivan Korčok sa stal víťazom volieb, na druhom mieste skončil Peter Pellegrini.
debata (23)

Prvé kolo prezidentských volieb je za nami, kampaň pred tým druhým je v plnom prúde. Je len na kandidátoch, aká bude – či silná, slabá, špinavá alebo racionálna. Občania pred voľbami s obľubou sledujú debaty v televíziach, v ktorých kandidáti diskutujú o svojich postojoch a názoroch.

Ešte skôr ako takáto debata prišla, si však kandidáti začali vymieňať odkazy cez statusy na Facebooku. Odštartoval to Peter Pellegrini v pondelok večer, ktorý zverejnil status, v ktorom tvrdí, že Ivan Korčok s ním nechce ísť diskutovať. Práve Peter Pellegrini bol kritizovaný pred prvým kolom kvôli tomu, že sa mal vyhýbať debatám s Korčokom.

Robert Fico Čítajte viac Fico je buldozér, ktorý ovláda prezidentské voľby. České médiá píšu o našich voľbách

„Zajtra som mal absolvovať prvý duel s Ivanom Korčokom pred druhým kolom prezidentských volieb. Potvrdil som svoju účasť a chystal som sa na debatu. Večer ma však z televízie informovali, že pán Korčok účasť zrušil. Tak neviem – zrazu debatovať netreba?“ píše Pellegrini na Facebook.

Len o hodinu mu prostredníctvom statusu odpovedal Ivan Korčok. „Pán Pellegrini má odrazu a práve teraz žiadzu debatovať v TA3. Ponuku na debatu som dostal dnes s termínom zajtra – samozrejme, úplne náhodou, keďže už niekoľko dní je avizovaný môj program s ľuďmi v Prešove, na Spiši a večer v Banskej Bystrici,“ písal ešte v pondelok večer Korčok.

„Aby to bolo ešte vtipnejšie, pán Pellegrini dnes odmietol debatu v Slovenskom rozhlase, tiež tento týždeň. Pán Pellegrini, trápny pokus. Zachovajte pokoj,“ napísal víťaz prvého kola prezidentských volieb.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #prezidentské voľby 2024