Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci si vyskúšajú novinku: Streamovací gigant spúšťa lacnejšie predplatné, musia však strpieť...

Streamovacia služba SkyShowtime od 23. apríla spúšťa novú alternatívu, predplatné s reklamami. Odmenou za ich trpezlivosť bude výhodnejšia cena.

23.04.2024 00:00
debata
SkyShowtime od dnešného dňa zdražuje a spúšťa... Foto: SkyShowtime
skyshowtime, SkyShowtime od dnešného dňa zdražuje a spúšťa predplatné s reklamami.

Budú varianty lacnejšie predplatného s reklamami novou cestou pre streamovacie služby, aby si udržali pozitívny vývoj počtu predplatiteľov? Tlak na tvorbu originálneho a zároveň bombastického obsahu je čoraz väčší, diváci sú náročnejší a netolerujú nízko položenú latku. Svetoví hráči však musia zvyšovať ceny, čo nehrá v ich prospech a hrozí, že dlhodobí predplatitelia začnú rušiť svoje prístupy. Postupne vzniká alternatíva – predplatné s reklamami, lákadlom má byť nižšia cena prístupu k bohatému obsahu, avšak jednotlivé programy budú pretkané reklamami, na ktoré množstvo sú ľudia mimoriadne hákliví.

Zvládnu streamovacie služby udržať správnu mieru reklamného obsahu? Od utorka to môžu vyskúšať predplatitelia služby SkyShowtime. Je to vôbec prvá veľká streamovacia služba, ktorá spúšťa nové predplatné s reklamným obsahom.

Koľko reklamy uvidia diváci za hodinu?

Štandardné predplatné s reklamami bude poskytovať prémiový divácky zážitok s priemerne štyrmi až piatimi minútami reklám za hodinu.

Generálny riaditeľ spoločnosti SkyShowtime Monty Sarhan uviedol: „SkyShowtime sa od začiatku snaží poskytovať vysokú hodnotu a záruku skvelej zábavy za skvelú cenu. Spustenie nášho predplatného s reklamami je ďalším krokom vo vývoji našich služieb, ktorý prichádza v dobe, keď ľudia hľadajú väčší výber a flexibilitu. Sme nadšení, že sme prvou streamovacou službou, ktorá ponúkne zákazníkom na všetkých našich trhoch variant s reklamou.“

Výkonná obchodná riaditeľka spoločnosti SkyShowtime Hristina Georgieva uviedla: „Veľmi nás teší, že sme uzavreli túto exkluzívnu dohodu so spoločnosťou Paramount ešte pred zavedením nového predplatného s reklamami. Okrem toho, že našim členom ponúkame možnosť výberu, pridávame aj nový zdroj príjmov na všetkých našich trhoch.“

Nové Štandardné predplatné s reklamami bude zavedené na všetkých viac ako 20 trhoch: v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Česku, Čiernej Hore, Dánsku, Fínsku, Holandsku, Chorvátsku, Kosove, Maďarsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Severnom Macedónsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

SkyShowtime zdražuje

Zavedenie predplatného s reklamami ide ruka v ruke so zdražovaním ostatných tarifov.

  • Štandardné predplatné (do 22. apríla 2024) = 5,99 €
  • Predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 7,99 €
  • Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 4,99 €
  • Ročné Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 39,99 €
  • Ročné predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 62,99 €

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime