Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nezabudnite na obrovskú športovú zmenu: Hokej mieri na Jojku, takto mení grafiku

Hokejový šampionát odštartuje na Jojke už 10. mája.

18.04.2024 11:41
debata (1)

Jojka vôbec po prvýkrát odvysiela majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, čomu prispôsobuje aj svoju staničnú grafiku. Športové vysielanie TV JOJ a JOJ Šport bude charakterizovať označenie „Hokej je na JOJke“. Novú kampaň odštartovala upútavka na májový šampionát, ktorú spustila ešte v piatok 9. februára v hlavnom vysielacom čase.

„Upútavka otvára sériu imidžových a programových upútavok, ktoré prezentujú slovenský hokej, jeho predstaviteľov a všetky hokejové podujatia, vysielané na staniciach JOJ Group tento a nasledujúce roky,“ uviedla Ivana Semjanová, marketingová riaditeľka JOJ Group.

S blížiacim sa začiatkom športového sviatku televízia zintenzívňuje promo kampaň a aktuálne nasadila úplne novú imidžovú hokejovú upútavku, za ktorou opäť stojí kreatívny tím pod vedením Ondreja Garana Hutníka.

„Staničná grafika je taktiež venovaná našej hlavnej téme tohto roka – hokeju. Ak by však niekto čakal, že sa v každom grafickom prvku bude na obrazovke JOJky objavovať hokejista, mýli sa. Stále sme s našimi divákmi, ostávame v ich svete, v ich domovoch. Hokejové prvky sa tu vyskytujú nenásilnou formou, upozorňujú síce na hokej, ale nie prvoplánovo. Pred samotnými Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji nasadíme do vysielania aj výsostne hokejové jingle,“ uvádza Ondrej Garan Hutník.

Jojka sa pripravuje na hokejový šampionát!
Video
Zdroj: TV JOJ

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #MS v hokeji 2024