Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Iveta stále na svojich nelichotivých minimách: Pozná dátum odchodu z obrazoviek

Seriál zotrvá na obrazovkách Jojky až do konca apríla.

10.04.2024 00:00
iveta, Foto:
Iveta ukončí vysielanie koncom apríla.
debata

Druhá séria Ivety sa zapíše do televíznej histórie ako najväčšie sklamanie sezóny. Nikto nečakal, že po prvej megaúspešnej sérii sa stane to, že nové časti pohoria a diváci sa sérii otočia hromadne chrbtom. Aj napriek mimoriadne nízkej sledovanosti Jojka sa nepokúsila Ivetu zachrániť a nezmenila vysielací slot. Napokon spraví malý krok a napokon urýchli jej koniec vo vysielaní. Iveta sa vyhne finále deviatej série Let's Dance a rozlúči sa už 28. apríla.

Ďalšia epizóda vysielaná ostatnú nedeľu nevybočila zo zabehnutých štandardov druhej série. Šiesta časť v cieľovke 13 – 55 uhrala iba 3,1% sledovanosť s 9,6%. Oproti piatej časti ide o nepatrný nárast. V celkovom publiku však klesla, na 146-tisícové publikum.

Najväčší prepad zaznamenala Iveta počas Veľkej noci. V komerčnej cieľovke 13 – 55 „uhrala“ iba 3% sledovanosť s 8,7% podielom na trhu. Ide o najväčšie seriálové sklamanie sezóny. Pri obrazovkách sedelo iba 147-tisíc divákov.

Iveta mala problém už s prvou epizódou druhej série, keď sledovanosť sa zastavila na 5,7% a podpriemerným 16,2% podielom na trhu v komerčnej cieľovke. Seriál si pozrelo len 298-tisíc divákov v cieľovke 12+. Druhú epizódu si pozrelo iba 272-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke táto epizóda uhrala 5,8% sledovanosť a 16% podiel na trhu.

Tretia epizóda Ivety vysielaná v nedeľu sa značne prepadla oproti už dvom odvysielaným. Táto časť v cieľovke 13 – 55 uhrala iba 4,4% sledovanosť s 12,2% podielom na trhu. Celkovo si seriál pozrelo už iba 192-tisíc divákov.

Štvrtá časť Ivety klesla na 4,1% rating s 11,3% podielom na trhu v komerčnej cieľovke 13 – 55, celkovo pri obrazovkách sedelo 196-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Iveta