Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbili ste si seriálovú Zradu? Markíza avizuje niečo, čo sa divákom rozhodne nebude páčiť

Zrada je od prvej epizódy divácky hit, čoskoro ju čaká vynútená pauza vo vysielaní.

11.03.2024 06:00
Zrada Foto:
Zradu čoskoro čaká vynútená pauza vo vysielaní.
debata

Psychologická dráma sa v pondelok večer prehupne do svojej druhej polovice a v seriáli nastanú viaceré výrazné zmeny. Dej sa posunie o dva roky a zdanlivý mier medzi Evou a Jakubom bol ilúziou. Rozhorí sa nová hra plná nenávisti a druhá polovica seriálu bude ešte viac dramatická. Gradujúci dej však bude čoskoro prerušený a diváci sa musia zmieriť s tým, že seriál čaká pauza vo vysielaní!

Už v pondelok 18. marca budú fanúšikovia márne čakať pri obrazovkách. Súvisí to s prezidentskými voľbami, práve v tento deň ponúkne Markíza predvolebnú debatu kandidátov a pôvodná tvorba tak bude musieť počkať.

Zrada v pondelok 4. marca 2024 so svojou piatou premiérovou epizódou potvrdil nedala šancu a v oboch hlavných cieľových skupinách sa stal suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V cieľovej skupine 13 – 55 zaznamenala Zrada rating 8,7% a nadpriemerný trhový podiel 29,2%. Inkognito na Jojke sa už niekoľko týždňov pohybuje medzi 10 – 12% podielom na trhu, minulý pondelok uhralo 11,7% podiel v rovnakej cieľovej skupine. Francúzsky rodinný film Bez rodiny oslovil na Jednotke RTVS ešte nižších 6,1% divákov pri obrazovkách.

Zrada si výrazne zaujala cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 15 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili podiel na trhu až 60,9%. Piatu časť Zrady si pozrelo 537-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah mal až na 651-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Jednotkou na trhu bol aj nasledujúci obľúbený komediálny kriminálny seriál Výnimočná Nikol so skvelou Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe, ktorý si v cieľovej skupine 13–55 pripísal rating 4,2 % a trhový podiel 21,4 %.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Zrada