Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jasmina Alagič a Rauch zakopali vojnovú sekeru: Som naozaj šťastná a dojatá, hovorí moderátorka

Moderátorka pred pár dňami prišla o spoluprácu s Rauch.

12.04.2024 10:11
MACO2429 Foto:
Na tanečný večer v Markíze prišla aj jojkárska tvár Jasmina Alagič-Vrbovská.
debata (16)

Moderátorka pred pár dňami prišla o spoluprácu so značkou džúsov Rauch, dôvodom je podpora Petra Pellegriniho. Podobný prípad sa stal aj MMA bojovníkovi Attilovi Véghovi, s ktorým spoluprácu ukončil Renault.

Moderátorka na svojom Instagrame zverejnila mailovú komunikáciu so zástupkyňou spoločnosti, ktorá mala pôvodne záujem s Alagič spolupracovať. Vzhľadom na turbulencie okolo Alagič a jej manžela Patrika Rytmusa Vrbovského, sa však rozhodli nespolupracovať s ňou.

Jasmina Alagič-Vrbovská Čítajte viac Jasmina Alagič prišla o spoluprácu s Rauch: Toto je tá sloboda slova, rozčuľuje sa moderátorka

„Vzhľadom k situácii pred a po prezidentských voľbách, k postoju a k vyjadreniam Jasminy na jej sociálnych sieťach, sa klient rozhodol spoluprácu s Jasminou nezačať,“ stojí v maili, ktorý moderátorka zverejnila. „Toto je tá sloboda slova,“ napísala Jasmina k príspevku, kde tvrdí, že ide o šikanu. Komentáre vypla a tvrdí, že si má každý spraviť názor sám.

Vyzerá to však tak, že sa situácia rýchlo utriasla. Moderátorka pridala video, na ktorom o celej kauze hovorí.

„Som pod vplyvom obrovských emócií. Som naozaj šťastná a dojatá, pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, kde sme si všetci veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách teraz zároveň panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme,“ povedala Alagič vo videu na Instagrame.

Král na ťahu, Attila Végh, Karlos Vémola Čítajte viac Kvôli podpore Pellegriniho Renault ukončil spoluprácu s Véghom: Nešťastná komunikácia, ale je to ich právo, tvrdia odborníci

Zároveň sa rozhodla, že zo svojho Instagramu vymaže všetky príspevky, ktoré by mohli vzbudzovať negatívnu emóciu. Tvrdí, že svojimi predchádzajúcimi príspevkami nechcela nikoho rozoštvať. Na konci videa si moderátorka pripila Rauch džúsom a dodala, že nejde o platenú spoluprácu.

Na celú kauzu reagoval aj neúspešný kandidát na prezidenta Ivan Korčok. „Priatelia, neteší ma, čo sa deje okolo podpory od známych osobností pre prezidentských kandidátov. Aj naši podporovatelia dostávajú obrovské množstvo hejtu a agresívnych správ,“ hovorí.

„Chcem vás preto poprosiť: nechajte na pokoji pani Alagič a pána Végha a kohoľvek ďalšieho bez ohľadu na to, koho podporili. Bolo to ich slobodné rozhodnutie, konzekvencie zas slobodné rozhodnutie ich klientov,“ dodáva. „Nebuďme na seba ako psy a sústreďme sa na to, aby sme tento spôsob politiky a komunikácie vytlačili tam, kam patrí,“ uzatvára.

K pokoju na Slovensku vyzýva aj budúci prezident Peter Pellegrini. „Skúška z demokracie nespočíva len v tom, či dokáže krajina zorganizovať slobodné a demokratické voľby. Ale aj v tom, či sme schopní prijať rozhodnutie väčšiny, zmieriť sa s tým, že mohlo byť iné ako naše osobné a rešpektovať ho nie z úcty k víťaznej politickej strane či kandidátovi, ale z úcty k svojim spoluobčanom a demokracii,“ hovorí Pellegrini.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Jasmína Alagič #Attila Végh #Rauch