Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

„Hugh si kvôli tomuto dal urobiť nechty,“ vtipkuje Ryan Reynolds. Nový trailer na Deadpool & Wolverine nadchol fanúšikov

Fanúšikovia komiksov a trefného humoru majú dôvod na radosť.

24.04.2024 00:00
DEADPOOL & WOLVERINE Foto:
debata

Fanúšikovia komiksov a trefného humoru majú dôvod na radosť. Po šiestich dlhých rokoch sa nám konečne dostane príležitosti užiť si film Deadpool 3, od ktorého má Marvel veľké očakávania. Teraz predstavili trailer – a ten vyzerá výborne.

V dva a pol minútovom traileri dostávame ukážku na to, čo nás čaká – okrem dávky akcie a humoru môžeme očakávať aj veľké prekvapenie, pretože Deadpool spája svoje sily s Wolverinom. V poslednom traileri bol príchod Wolverina prekvapením, v posledných sekundách sa objavil len jeho tieň. Teraz je hlavným hrdinom on a je sa na čo pozerať.

V novom traileri Deadpool a Wolverine zachraňujú svet. Nie je núdza o vtipné hlášky ani o množstvo akcie. Film bude súčasťou multivesmíru, čo znamená, že sa v ňom možno objavia aj iné legendárne postavy z X-Men ságy.

Ryan Reynolds, ktorý vo filme stvárňuje hlavnú postavu Wade Wilsona alias Deadpoola, na svojom Instagrame zdieľal oficiálny poster filmu. Tým nadchol tisíce divákov. „Hugh si kvôli tomuto dal urobiť nechty,“ vtipkoval v popise. Odkazoval tým na metalické pazúry Hugha Jackmana, teda Wolverina.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Deadpool sa v prvom traileri označuje za Ježiša Marvelu, ktorý ho prichádza spasiť. V upútavke tiež žmurká na divákov, čím búra tzv. štvrtú stenu. Okrem nekorektnéhu humoru sa môžete tešiť na množstvo akčných scén ale aj na cestovanie v čase. Z Wolverina v traileri vidíme len tieň úplne v závere – to, aká bude jeho úloha v príbehu, tak zatiaľ nevieme ani hádať.

Premiéra filmu je naplánovaná na 25. júl a ide o jediný celovečerný film, ktorý Marvel tento rok uvádza. Ako sme už naznačili, film sa nebude volať Deadpool 3, ale Deadpool & Wolverine

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Wolverine #Deadpool