Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najprv prevalcovala svet ako Barbie, teraz Margot Robbie chystá ďalší prekvapujúci útok na kiná

Robbie nie je len úspešnou herečkou, ale tiež vlastní produkčnú spoločnosť LuckyChap.

17.04.2024 06:00
Margot Robbie Foto: ,
Austrálska herečka Margot Robbie prišla v šatách Rick Owens.
debata

Po úspechu filmu Barbie sa hľadá ďalší svetový hit. Vyzerá to, že už je aj rozhodnuté – produkčná spoločnosť Margot Robbie sa chystá vytvoriť trhák z hry, ktorú pozná takmer každý – táto stolová hra sa volá Monopoly.

Produkciu filmu Monopoly vedie herečka a producentka Margot Robbie, ktorá si získala obdiv fanúšikov po úspechu filmu Barbie minulý rok.

Robbie nie je len úspešnou herečkou, ale tiež vlastní produkčnú spoločnosť LuckyChap. S partnermi Tomom Ackerleym a Josiem McNamarom momentálne pracujú na filmovom spracovaní legendárnej stolovej hry, informoval portál Variety.

Fly Me To The Moon Thumbnail Čítajte viac Channing Tatum a Scarlett Johansson zachraňujú imidž NASA: Objaví sa falošné pristátie na Mesiaci

Hoci zatiaľ nie sú známe podrobnosti o dejovej línii alebo obsadení, produkčná spoločnosť má jasné predstavy o tom, ako by mohol film vyzerať.

Adam Fogelson na CinemaCon v Las Vegas opísal spoluprácu medzi Monopoly a LuckyChap ako výnimočnú, pre Variety povedal: „Neviem si predstaviť lepšiu produkčnú spoločnosť pre túto milovanú a ikonickú značku ako LuckyChap. Sú úžasní producenti, ktorí si projekty vyberajú starostlivo a Monopoly oslovili už s jasným nápadom a víziou. Neskutočne sa tešíme, že budeme s celým tímom LuckyChap spolupracovať, a veríme, že budeme ich ďalší trhák.“

Aj produkčná spoločnosť filmu Monopoly je nadšená z tejto spolupráce a vyjadrila svoje stanovisko: „Monopoly sú úžasná príležitosť. Táto hra celosvetovo rezonuje generáciami a sme nadšení, že ju s pomocou tímov Lionsgate a Hasbro môžeme oživiť.“

Zatiaľ nie je jasné, ako Robbie a jej tím plánujú preniesť príbeh z dvojrozmerného sveta Monopolov na veľké plátno. V každom prípade je pochopiteľné, že spoločnosť Lionsgate sa rozhodla prijať túto výzvu, keďže LuckyChap nedávno dosiahol veľký úspech so snímkou Barbie, ktorý bol založený na populárnej bábike od Mattela a stal sa najziskovejším filmom roku 2023 s celosve­tovými príjmami vo výške 1,4 miliardy dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Margot Robbie #monopoly