Veľký návrat? Niekdajšia hviezda Upírskych denníkov pokúša šťastie

Radovan Vávra, Pravda | 10.01.2019 07:00
nina dobrev, fam, seriál fam, Foto:
Obľúbená herečka Nina Dobrev sa po rokoch vracia k seriálom, v predstaví sa v komediálnej novinke Fam.
Televízia CBS to ide risknúť s ďalším tradičným sitkomom, od 10. januára s názvom Fam. Lákadlom má byť herečka Nina Dobrev, niekdajšia hviezda Upírskych denníkov.

Toto je jej prvá seriálová úloha od skončenia seriálu. Následne sa niekoľko rokov venovala filmovej kariére. Fam je príbeh o mladých snúbencoch, ktorí sa chystajú spraviť veľký krok. Rodiny z obidvoch strán barikád sa postupne spoznávajú. Ženíchova rodina je ako z katalógu, nevestina je katastrofa. Vzniká nekonečný námet pre kopec vtipov.

Kým rodina ženícha Nicka je ako vystrihnutá z katalógu o idylickej rodine, kde sú všetci šťastní, vysmiati a sú zvyknutí byť v životoch jeden druhého. Nevestina rodina je katastrofa. Otec je egocentrický sociopat, ktorý mal rodinu len z povinnosti a netají sa tým, že nikdy nemal mať deti. Clem sa pred rokmi rozhodla dať bodku za rozvrátenou rodinou a postavila sa na vlastné nohy.

Podarilo sa jej preraziť, je úspešná v práci, zabezpečená, má skvelý vzťah a malé tajomstvo o rodine. Kým sa v byte neobjaví jej 16-ročná problematická nevlastná sestra Shannon, pri ktorej platí, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a poriadne sa „potatila“. Clem sa snaží maskovať stopy po jej rodine, o otcovi tvrdí, že je mŕtvy, avšak jej snaha je márna. Nadchádzajúca svadba je ideálna príležitosť pre rodinné stretnutia.

Zúfalá nevesta musí vyjsť s pravdou von, keď sa medzi dverami „mŕtvy otec“ a čo čert nechcel, Nickova rodina je priam nadšená a chce rozhádaných členov dať dokopy. Fam sa ukazuje ako klasický sitkom v štýle Teórie veľkého tresku. Má byť plný skečov, narážok na americké poňatie rodiny a najmä má byť vstupenkou pre Ninu Dobrev do sveta seriálov. Navyše sa predstaví v polohe, ktorá je pre jej fanúšikov cudzia, doteraz ju v komediálnej polohe nevideli. Sústredila sa skôr na dramatické úlohy.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ