Seriálová bomba! Beverly Hills 90210 hlási návrat s pôvodnými hviezdami

Radovan Vávra, Pravda | 23.12.2018 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, Foto:
Kultový seriál sa vracia, zatiaľ je potvrdený návrat väčšiny postáv.
Legendárny seriál Beverly Hills 90210 netreba nikomu predstavovať, na jeho príbehoch vyrástla nejedna generácia divákov. Teraz hlási návrat.

Trend návratu starých seriálov je čoraz silnejší a na zopakovanie známych úloh sa nechali zlákať hviezdy tohto seriálu. Prvé náznaky možného revivalu naznačila herečka Tori Spelling (Donna) už pred deviatimi mesiacmi. Za ten čas sa toho poriadne veľa zmenilo a prípravy pokročili míľovými krokmi vpred.

Tento návrat by mohol patriť medzi tie najvydarenejšie. O nové pokračovanie Beverly Hills 90210 prejavilo záujem niekoľko televízií a streamovacích platforiem. Diváci sa môžu tešiť na všetky pôvodné postavy z prvých sezón. Potvrdený je návrat Jason Priestleyho (Brandon), Iana Zieringa (Steve), Briana Austina Greena (Davida). Nebudú chýbať ani ženské hrdinky. Vráti sa Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly) a aj Gabrielle Carteris (Andrea). Otáznik visí nad Shannen Doherty.

Okrem toho, že z pôvodného seriálu ju vyhodili po niekoľkých sezónach pre konflikty s ostatnými hercami, tak aktuálne herečka bojuje s rakovinou. Nie je známe či ju tvorcovia, vzhľadom na bujarú minulosť, oslovili.

A to nie je všetko. Tvorcovia plánujú priviesť späť aj hviezdy z prvého spin-offu 90210: Nová generácia, ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci. Tento seriál mal veľký úspech. Dočkal sa piatich sérií a skončil po 100 epizódach. Dokonca v ňom nepravidelne účinkovali aj pôvodné hviezdy ako Tori Spelling, Jennie Garth a Shannen Doherty. Práve vďaka tejto skutočnosti je veľká nádej, že Doherty sa objaví aj v najnovšom pokračovaní.

Mnohé fanúšičky nepoteší správa, že nateraz nefiguruje medzi účinkujúcimi ani herec Luke Perry (Dylan). Zoznam účinkujúcich by sa mal ešte upresniť, seriál pôjde do produkcie neskôr v roku 2019, zostáva teda ešte veľa času na rokovania s hercami.

Seriál Beverly Hills 90210 sa vysielal v rokoch 1990 – 2000 a skončil po desiatich sériách, 90210: Nová generácia sa vysielal na televízií The CW v rokoch 2008 – 2013.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ