Potichu a nenápadne. Hviezda seriálu Kosti navštívila Slovensko

Radovan Vávra, Pravda | 16.08.2018 07:00
bones, kosti, emily deschanel, david boreanaz,... Foto:
Seriál Kosti (Bones) sa dodnes teší na Slovensku veľkej obľube, aj napriek tomu, že posledná klapka padla pred takmer dvoma rokmi. Kosti majú na konte až dvanásť sérii, ktoré s úspechom stále reprízuje televízia JOJ.

Obyvatelia Bratislavy v pondelok mohli zažiť veľké prekvapenie, keď v uliciach mesta sa pohybovala jedna z hlavných hviezd. Slovensko navštívil herec TJ Thyne, ktorý v seriáli stvárnil Jacka Hodginsa. Nakrúcanie Kostí sa skončilo koncom roka 2016, poslednú epizódu televízia FOX odvysielala na jar 2017. Odvtedy sa TJ Thyne neobjavil v žiadnom seriáli a svoj voľný čas venuje cestovaniu.

BRATISLAVA ❣️

A post shared by TJ Thyne (@tjthynegram) on

Jeho kroky viedli do Nemecka, Lotyšska a aj na Slovensko. Keďže išlo o súkromnú cestu, oficiálne svoj program neuviedol a bola to len otázka náhody, na koho padne šťastena a stretne „kráľa labáku“ z Jefferskonského inštitútu. Práve z tohto dôvodu jeho kroky neboli rušené prítomnosťou médií a on si mohol vychutnať Slovensko ako bežný turista, teda v tichosti a nenápadne.

Na sociálnych sieťach sa Thyne pochválil len strohou fotkou, ale o to srdečnejším komentárom, že sa zobudil v Bratislave a hoci tu strávil iba jeden deň, naše hlavné mesto si zamiloval. O veľkom šťastí môžu hovoriť zamestnanci bratislavskej kaviarne, kde sa herec zastavil kvôli krátkému osvieženiu.

Zamestnankyne kaviarne spočiatku len tušili o koho, no neboli si isté, či je to naozaj známy herec, kým sa s ním neodfotili zákazníčky. Následne ho oslovili a on bez problémov súhlasil, ešte si zavtipkoval, že je spotený. Herec, podľa ich slov, bol veľmi milý, usmiaty a ústretový.

Zo Slovenska však neodišiel a bol zvedavý aj na ostatné krásy. Podľa komentárov na jeho konte navštívil aj hrad Beckov. Z jeho príchodu boli miestni nadšení a len potvrdili to, čo už zažili niektorí v Bratislave, že stále šíril iba dobrú náladu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ