Anketa: Ktorý z nových slovenských seriálov je najlepší?

Radovan Vávra, Pravda | 24.03.2018 07:00
Marec priniesol, okrem nadchádzajúcej jari, aj ďalšie kolo seriálového súboja na slovenských televíznych obrazovkách. Predstavila sa trojica nových seriálov. Na Markíze to boli Milenky, komediálny seriál Kuchyňa. Jojka vytiahla Semafor s triom hercov Maštalír, Majer, Nahálka. Hlasujte za svojho favorita.

Milenky

Milenky ukázali životy štyroch priateliek – právničky, lekárky, realitnej maklérky a ženy v domácnosti – vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

Kuchyňa

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

Seriál Kuchyňa Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Samo Spišák a Marián Čekovský v seriáli Kuchyňa.

Semafor

Jojkársky Semafor je adaptáciou izraelského seriálu Traffic Light scenáristu a stand-up komika Adira Millera. Novinka vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

Postavy seriálu Semafor Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ