Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po piatich rokoch: Veľký návrat Sheldona a Amy do sveta Teórie veľkého tresku

Obľúbená herecká dvojica sa po rokoch opäť spolu ocitne pred kamerami.

10.05.2024 00:00
jim parsons, mayim bialik, teória veľkého tresku, Foto:
Obľúbená dvojica z Teórie veľkého tresku opäť spája sily.
debata

Televízia CBS potvrdila chystané prekvapenie pre fanúšikov Teórie veľkého tresku. Už 16. mája prvý hraný spin-off o mladom Sheldonovi odohrá svoje veľké finále. Seriál sa skončí siedmou sériou. Do chystanej poslednej časti si tvorcovia pripravili veľkú udalosť. Objavia sa v nej Jim Parsons a Mayim Bialik, obe herecké hviezdy si zopakujú úlohy Sheldona a Amy po 5 rokoch.

Parsons je rozprávačom v seriáli, nikdy sa však pred kamerami neobjavil. Tvorcovia vďaka tomu prepašovali do deja Mladého Sheldona viacero zaujímavých informácií o pokračovaní životov obľúbených hrdinov. Diváci sa tak dozvedeli, že Sheldon a Amy majú syna Leonarda. O to viac je toto stretnutie očakávané, keďže sa očakávajú zaujímavé správy, ktoré tento malý revival na obrazovke prinesie.

Podrobnosti o dejovej línii finále sa držia v tajnosti, čo len umocňuje napätie medzi divákmi. Young Sheldon, ktorý sleduje mladšiu verziu brilantného fyzika, ktorého hrá Iain Armitage, ponúka jedinečný pohľad, keďže je rozprávaný starším Sheldonom. Prostredníctvom tejto narrácie fanúšikovia mali možnosť nahliadnuť do budúcnosti Sheldona a Amy, vrátane odhalenia, že majú viacero detí, z ktorých jedno je pomenované podľa blízkeho priateľa Sheldona Leonarda Hofstadtera.

Bude to koniec celého univerza? Nie! Streamovacia služba HBO Max, v USA už len Max a štúdio Warner Bros., ktoré vlastní značku Teórie veľkého tresku už pred časom oznámilo, že plánuje nakrútiť ďalší spin-off. Nateraz nie je známe, o čo pôjde. Nedávno showrunner Chuck Lorre sklamal nedočkavých fanúšikov, keď povedal, že prípravy nového seriálu sú na úplnom začiatku a je predčasné čokoľvek hovoriť, navyše štrajk všetky práce zastavil. Nie je vôbec jasné, kedy by sa novinka mohla dostať na obrazovky, no skôr, ako v roku 2025 to nebude.

Toto však nie je všetko. Okrem spomínaného spin-offu, zelenú dostal úplne iný seriál, o ktorom by len málokto povedal, že môže vzniknúť. Na jeseň by sa do vysielania mal dostať spin-off seriál vychádzajúci z mladého Sheldona. Príbeh sa zameria na najstaršieho brata Sheldona Georgieho a jeho manželku. Ich príbeh bol rozvinutý aj v seriáli. Georgie odišiel zo školy a začala sa venovať rôznym aktivitám, aby si zarobil. Napokon stretol tridsiatničku Mandy. Klamal jej o veku, splodili spolu dieťa a začali spolu žiť. Avšak je to mimoriadne netradičný život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #Mayim Bialik