Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na toto musíte mať poriadnu odvahu. Nahá zoznamka hľadá účastníkov zo Slovenska a Česka

Na Slovensko a do Česka mieri nahá zoznamka, ktorú diváci ÓČKA už poznajú.

22.03.2024 00:00
Naked attraction Foto:
debata (12)

Mnohí diváci hudobnej televíznej stanice ÓČKO TV poznajú reláciu Naked Attraction. Ide o šou, kde sa proces zoznamovania otočí – ľudia sa najskôr vidia nahí a až potom idú na rande. Doteraz boli vysielané diely z Británie, Nemecka alebo Talianska, momentálne beží poľská verzia.

ÓĆKU sa po takmer roku vyjednávania podarilo získať licenciu na česko-slovenskú sériu, teraz hľadajú uchádzačov. „Jar sa spája s nadväzovaním vzťahov, randením a flirtovaním a tak sme spustili prvé kolo kastingu,“ hovorí programový riaditeľ ÓČKA Alexandr Guha. Je potrebné vyplniť dotazník, vybraný uchádzači budú pozvaní na druhé kolo pohovoru.

gympl Čítajte viac Z Gymplu na Vejšku a potom Džob. Tento rok sa začne natáčanie filmu o legendárnom priateľstve

Do zoznamky sa môže prihlásiť každý človek starší ako 18 rokov, pričom nezáleží na jeho/jej orientácii. Nahá zoznamka je akýmsi opakom nekonečného dopisovania si a nudného randenia, ktorým si mnohí prechádzajú. V tomto prípade sa karta obráti.

Uvedieme príklad – žena napríklad hľadá muža. V šou sa postaví do štúdia, kde uvidí 6 farebných boxov. V nich je 6 mužov, ktorí sú postupne odkrývaní – najskôr vidíme len ich genitálie a zadok, postupne sa stena boxu dvíha po ramená a neskôr je odhalená tvár. Potom je priestor na pár viet. Po každom posune žena musí jedného z nich vylúčiť.

Súčasťou relácie sú aj akési „náučné okienka“, keď sú zaujímavým spôsobom vysvetľované časté mýty o sexualite. Reláciu budú sprevádzať aj krátke online formáty, ktoré sa budú zverejňovať na sociálnych sieťach. Óčko už odvysielalo viac ako 250 epizód tohto formátu. Program je určený pre ľudí starších ako 18 rokov, týždenne ho vidí viac ako 130-tisíc unikátnych divákov.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Óčko