Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Valcuje všetko, čo jej stojí v ceste! Nemocnica bezkonkurenčne kraľuje seriálom

Televízia JOJ pred dvoma týždňami operatívne zaradila svoju novú lekársku drámu aj počas stried a ovládla väčšinu pracovného týždňa.

27.10.2021 07:00
nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Foto:
Jojkárska Nemocnica je absolútnym diváckym trhákom tejto jesene.
debata (1)
klinika hope, Čítajte aj Fanúšikovia lekárskych seriálov pozor! Na Slovensko prichádza úplná novinka

Najnovšiu lekársku drámu Slováci jednoducho milujú a dávajú jej prednosť pred všetkým, čo jej stojí v ceste. Nemocnica má vysoko nadpriemernú sledovanosť v oboch cieľových skupinách a zväčšuje sa aj jej dosah na potenciálnych divákov. Diváci si nenechajú ujsť ani jednu epizódu príbehov svojich nových obľúbených hrdinov z radov lekárov a sestričiek seriálového urgentu.

squid game, Čítajte aj Netflix má miliardový biznis so smrťou! Bezbrehé vraždenie valcuje seriálový svet

Lojalitu veľkej fanúšikovskej základne dokazuje seriál aj tento týždeň, napríklad v stredu aj vo štvrtok sledovalo Nemocnicu zhodne až 525-tisíc divákov, seriál tak dosiahol v oba dni rovnakú 11,3 % sledovanosť a podobný podiel na trhu – v stredu 25,2%, vo štvrtok 25%. Vo štvrtok Nemocnica dosiahla zásah až na 692-tisíc divákov.

vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Trhák sobotného večera na RTVS: Očkovacia lotéria a Matovič v Pumpe

Čisto ženská časť univerzálneho publika dosahuje pri každej epizóde vysoko nadpriemernú, okolo 14% sledovanosť. Najsilnejšou cieľovou skupinou seriálu pritom zostávajú diváčky vo veku 45 až 54 rokov, ktoré tento týždeň zaznamenali najvyššiu sledovanosť v stredu, a to až 16,9% a trhový podiel 31%, muži si v rovnakej vekovej kategórii pripísali tiež výbornú sledovanosť 10,4%.

Halloween kills2 Čítajte aj Hororovú klasiku nakrútili za smiešne peniaze a stal sa z nej trhák. Neuveríte, ako vznikla maska zabijaka...

Mladšie ženy vo veku 35 – 44 takisto dosahujú pri sledovaní Nemocnice nadpriemerné výkony, napríklad vo štvrtok minulý týždeň zaznamenali až 12,1% sledovanosť a 25,1% podiel na trhu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #TV JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica