Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS hlási hotovo: Padla posledná klapka nového "Hniezda"! Kedy ho uvidíte?

Verejnoprávna RTVS už niekoľko mesiacov vo veľkom nakrúcala nový seriál Priznanie, ktorý je voľným pokračovaním megaúspešného Hniezda. Premiéra nového pôvodného seriálu RTVS je plánovaná na začiatok roku 2022.

22.10.2021 12:28
seriál priznanie, bárta, mišík, Foto:
Režisér Braňo Mišík dáva posledné pokyny pred poslednými zábermi. Seriál Priznanie je hotový.
debata
superstar, Čítajte aj Ide do tuhého! Napätie v Superstar sa bude dať krájať...alebo to bude fraška?

Seriál Priznanie, ktorý vzniká pod režisérskou taktovkou Braňa Mišíka, sa nakrúcal 57 dní. Prvá klapka novinky RTVS padla 18. júla. Na nakrúcaní sa podieľal 40-členný štáb a väčšina scén sa odohrávala v okolí Bratislavy a Trenčína. „Napriek dlhému obdobiu nakrúcania sme nemuseli ani raz prerušiť výrobu kvôli ľudskému faktoru. Režisér mal jasnú predstavu o realizácii a na výrobe pracovali špičkoví profesionáli vo svojom odbore,“ prezradila producentka RTVS Zuzana Balkóová.

survivor, survivor česko a slovensko, Čítajte aj Toto čakal asi len málokto! Markíza vracia šou, ktorá v minulosti bola prepadák

Spokojnosť s nakrúcaním neskrýva ani samotný režisér, pre ktorého nakrútením jednotlivých scén práca na seriáli vonkoncom nekončí. „Nakrúcanie bolo dosť náročné, ale musím pochváliť celý tím a hercov, že sme to nakoniec stihli všetko nakrútiť. Momentálne začíname fázu postprodukcie, takže verím, že v januári bude seriál pripravený pre divákov,“ povedal Braňo Mišík.

Timothée Chalamet, duna, film Duna, Čítajte aj Seriózna rozprávka pre dospelých. Obstojí Duna u bežného diváka?

Nový seriál RTVS Priznanie vzniká z idey dramaturgičky Dany Gargulákovej a jeho námet i storyline spracovali Zuzana Líšková, Naďa Jurkemik a Braňo Mišík. Šéfdramaturgičkou projektu je Jana Kákošová a producentkou Zuzana Balkóová. Celý seriál je pôvodný a od námetu až po vysielaciu kópiu vzniká pod strechou RTVS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #seriál Priznanie #televízna sezóna 2021/2022