Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Trápenie markizáckeho hitu: Naozaj Pán profesor neprekoná túto métu?

Tretia séria rodinného komediálneho seriálu má za sebou už päť epizód a ešte stále sa nevyšplhala nad pomyselnú hranicu, ktorú kedysi ľahko preskočila.

11.10.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Ani piata epizóda Pána profesora nepokorila 500-tisícovú hranicu.
debata
tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte rozhovor Tomáš Maštalír: Chcem robiť veci čo najlepšie

Ani minulotýždňovej epizóde sa nepodarilo prekročiť pol miliónovú métu a opäť to bola mimoriadne malá tesnotka. Nastala situácia spred dvoch týždňov, keď sa veľkosť celkového publika zastavila pod touto hranicou. Pritom druhá séria ju bez problémov preskakovala. Pán profesor je však ťahúň v mladšom publiku, v ktorom piata časť pokorila 10% hranicu sledovanosti.

Piata premiérová epizóda 3. série sa v pondelok, 4. októbra 2021, stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 opäť jednoznačne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

emily in paris, lily collins, Čítajte aj Na Vianoce sa budete tešiť ešte viac! Netflix vráti do hry najsledovanejšiu komédiu

Nová časť s názvom Večný študent dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 výborný rating 10,8% a rovnako aj trhový podiel 31%. Inkognito zaznamenalo na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 11,1% a film S chuťou Toskánska na Jednotke RTVS podiel na trhu 5%.

Táto epizóda prilákala k obrazovkám 484-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. V čase vysielania mal Pán profesor dosah až na 664-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 5,8% a trhový podiel 24,4%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2021/2022