Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sestričky definitívne udupané: Nemocnica je najsledovanejší seriál na Slovensku

Sestričky majú za sebou mesiac vo vysielaní štvrtej série a už možno vyvodzovať prvé relevantné predikcie. A tie, rozhodne, nie sú potešujúce pre televíziu Markíza. Aktuálna séria potvrdila prepad v sledovanosti a neschopnosť sa spamätať zo silnej konkurencie v podobe jojkárskej Nemocnice.

05.10.2021 07:00
nemocnica, seriál nemocnica, Foto:
Jojkárska Nemocnica si vydobyla titul aktuálne najsledovanejšíeho slovenského seriálu.
debata
tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte rozhovor Tomáš Maštalír: Chcem robiť veci čo najlepšie

Minulotýždňová, štvrtá, epizóda Sestričiek si síce udržala počet divákov spred dvoch týždňov, no sledovanosť a trhový podiel v komerčnej cieľovke 12 – 54 opäť klesla a celkový výkon lekárskej drámy sa znova prepadol, pod už tak podpriemernú šesťpercentnú hranicu. Predchádzajúci utorok si Sestričky pozrelo 327-tisíc divákov, čo je dokonca o tritisíc viac ako pred dvoma týždňami. No sledovanosť tejto epizódy bola len na úrovni 5,9% s trhovým podielom 17,6%, čo sú pomerne smutné výsledky. Ostatné tri séria boli valcom.

Nemocnicu v tento deň pozeralo až 484-tisíc divákov, v cieľovke 12 – 54 to predstavuje 7,7% sledovanosť s trhovým podielom 22,9%.

Tri orisky pro Popelku  2 Čítajte aj Budú Tri oriešky pre Popolušku bez Libuše Šafránkovej stáť za to? Pozrite si upútavku

Jojkárska Nemocnica drví všetko, čo jej stojí v ceste. To platí aj pre Hornú Dolnú počas štvrtkového hlavného vysielacieho času. Minulý štvrtok bola komediálna stálica Markízy taktiež udupaná a aktuálna trinásta séria patrí medzi najmenej sledované. Hornú Dolnú si vo štvrtok pustilo 269-tisíc divákov.

No Time to Die Daniel Craig Čítajte aj Recenzia nového Jamesa Bonda: Daniel Craig sa lúči. Srdcervúco a navždy

Počas utorka, keď Nemocnica stojí proti Sestričkám, tak si jojkársky seriál pripísal jeden z najlepších výsledkov vôbec. Ostatné týždne seriál ešte posilňuje a stabilne sa drží vysoko nad pol miliónovou hranicou, čo sa jej darí najmä vo štvrtok. V tento deň si Nemocnicu pustilo až 547-tisíc divákov. V cieľovke 12 – 54 dosiahla až 8,3% sledovanosť a 24% trhový podiel.

Nemocnica je teda najsledovanejší slovenský seriál, čo do počtu divákov prekonáva aj Pána profesora, v čase vysielania je lekárska dráma lídrom v oboch cieľových skupinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022