Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jednorazové zakopnutie pominulo! Pán profesor znova zvalcoval konkurenciu

Pán profesor, po jednorazovom nepríjemnom prepade, je opäť na vrchole. Markizácky seriál naplno boduje medzi mladšími divákmi. Avšak, čo do počtu divákov, ho poráža jojkárska Nemocnica, ktorá sa znova zastabilizovala nad 500-tisícovou hranicou. Pán profesor si počas tejto sezóny na túto métu ešte nesiahol.

27.09.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Tretia epizóda z minulého týždňa opäť vyšvihla výkon seriálu do štandardných vysoko nadpriemerných výsledkov.
debata (1)
and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste sa blíži, prvé zábery sú tu! Čoskoro ho uvidíte aj na Slovensku

No aj napriek tomu je výkon Pána profesora v starých dobrých koľajach, keďže v komerčnej cieľovke je znova nad pomyselnou hranicou desiatich percent. Tretia séria opätovne potvrdzuje veľký úspech pre Markízu.

Nová časť s názvom Brat dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 vynikajúci rating 10,2% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 29,9%. Medzitýždenne si tak z hľadiska ratingu polepšila o 1 percentuálny bod a trhový podiel jej narástol o 2,3 percentu­álneho bodu.

pán profesor, Čítajte aj Čo sa to deje s divákmi? Markíza v šoku, Pán profesor zostal poriadne otrasený

Konkurenčné pondelkové programy sa na Pána profesora pozerali z výraznej diaľky, relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 13% a film Úplní cudzinci na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,3%.

sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

Minulotýždňová epizóda prilákala k obrazovkám Markízy 451-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Včerajšia epizóda venovaná dôležitej téme integrácie mentálne znevýhodnených detí mala v čase vysielania dosah na 614-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 5,7% a trhový podiel 23,3%.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2021/2022