Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Nemocnica nekompromisne kraľuje! Je to nový seriálový hit u nás

Je to potvrdené, mesiac vo vysielaní nového ťažiskového seriálu Jojky a dá sa s istotou povedať, že Slovensko má nový divácky hit.

23.09.2021 07:00
nemocnica, seriál nemocnica, Foto:
Jojkárska Nemocnica uchvátila slovenské publikum. Stále si drží nadpriemernú sledovanosť.
debata
Superstar, Čítajte aj Podarilo sa! Superstar sa pozviechala a zahodila priemernú sledovanosť za hlavu

Aj počas minulotýždňového štvrtku potvrdila nová lekárska dráma svoju dominantnú pozíciu. A naďalej drví konkurenčné Sestričky, ktoré sú do počtu divákov o 200-tisíc divákov slabšie. V tento deň Nemocnica v komerčnej cieľovke 12 – 54 stúpla na 7,9% sledovanosť s trhovým podielom 24,5%. Okrem Sestričiek v utorok večer, drví jojkársky seriál počas štvrtkov aj Hornú Dolnú. Tá zažíva svoje najhoršie výsledky vôbec. Aktuálna trinásta séria je najslabšia. Oproti Nemocnici nemala šancu.

V mladšej cieľovke dosiahla iba 5,4% sledovanosť a podpriemerný trhový podiel 17%. Celkovo pri obrazovkách sedelo iba 240-tisíc divákov. Ešte minulú sezónu vedela Horná Dolná vyskočiť až 400-tisícovému publiku.

sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

Nemocnicu minulý štvrtok sledovalo 525-tisíc divákov, výkon seriálu sa tak vracia k hodnotám pri jeho štarte. Je to tým pádom potvrdené. Seriálový hit Jojky dosiahol svoj dosiaľ tretí najlepší zásah s až 691-tisíc divákmi (AvRch v CS 12+) a pripísal si skvelú 11,4% sledovanosť a 26,2% podiel na trhu.

Ženská časť univerzálneho publika zaznamenala vynikajúcu 14,3% sledovanosť a podiel 30,5%, diváčky vo veku 45 – 54 excelentnú, až 16,3% sledovanosť a 31,1% trhový podiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022