Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto čakal asi len málokto! V markizáckych Oteckoch končia veľké hviezdy...

Televízia Markíza oznámila zmeny v hereckom obsadení v nedávno začatej siedmej sérii. Diváci sa musia zmieriť s odchodom veľkých hereckých mien...

10.09.2021 07:00
oteckovia, Foto:
Oteckovia spustili pred pár dňami vysielanie siedmej série.
debata (3)
Superstar, Čítajte aj Porota Superstar zostala v šoku! Súťažiacemu neunikol Haberov vražedný pohľad a potom prišlo toto...

Siedma séria sa začala začiatkom septembra s veľkými zmenami v deji. Tvorcovia sa rozhodli poriadne zaexperimentovať a do deja Oteckov zaradili vybrané postavy zo seriálového hitu Pán profesor. Tento netradičný krok nemá v slovenských podmienkach obdobu. Navyše štvorica oteckov v zložení Marek Fašiang, Braňo Deák, Vladimír Kobielsky a Filip Tůma si vymenili povolania a scenáristi si tak vytvorili obrovský priestor na prípravu vtipných situácií, ktoré diváci majú radi.

hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

Pre denný seriál je typické, že vybrané postavy sa časom dostanú do popredia, ale aj do úzadia, prípadne ohlásia úplný koniec účinkovania. Oteckovia majú za sebou už viacero veľkých odchodov. Tento však patrí medzi tie úplne top.

V Oteckoch sa dejú veľké veci, diváci sa musia... Foto: TV Markíza
oteckovia, ján koleník, V Oteckoch sa dejú veľké veci, diváci sa musia rozlúčiť s celou jedno rodinou.

Tvorcovia oznámili, že nateraz, v seriáli končí celá rodina! Viac sa v zápletkách nebude objavovať Ján Koleník, Kristína Vaculík Turjanová a ich seriálové deti.

superstar, Čítajte aj Markíza zaškrípala zubami! Toto rozhodne nečakala, že sa stane so Superstar

„Príbehy ich rodiny boli niekoľko sérii stabilnou súčasťou Oteckov. Ako to ale v denných seriáloch býva, postavy a aj celé rodiny sa zvyknú meniť a striedať. Aďova rodina sa tak počas aktuálnej jesennej série vybrala na cestu okolo sveta a v najbližších týždňoch ich v Oteckoch neuvidíme," hovorí scenáristka seriálu Katarína Mikulíková.

Matrix 4 Čítajte aj Kultový Matrix 4 privedie Nea medzi živých. Myslí si, že sa zbláznil

„Určite nie je vylúčené, že by sa táto rodina mohla do seriálu ešte v budúcnosti vrátiť a po určitom časovom odstupe tak priniesť zas nové príbehy a témy. Napokon, príkladom vydareného návratu postavy do nášho seriálu aj po dlhšom časovom období je postava Mariky, ktorá sa aktuálne do deja úspešne vrátila po viacerých „vynechaných“ sériách s novou energiou a potenciálom," dodáva scenáristka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022