Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka trafila do čierneho! Jej nová lekárska dráma potvrdzuje status ostro sledovaného seriálu

Televízia JOJ má dôvod na radosť. Jej nový seriál Nemocnica aj počas druhého týždňa potvrdil status jedného z najúspešnejších seriálov z jej dielne za posledné roky.

07.09.2021 07:00
nemocnica, richard autner, Foto:
Jojka slávi veľké úspechy s novým seriál Nemocnica. Sledovanosť je vysoko nadpriemerná.
debata (1)

Netradične skorý štart, už koncom augusta, priniesol vytúžené ovocie. Zdá sa, že Jojke sa podarilo vybudovať divácky návyk a Slováci sú zvedaví na ďalšie osudy lekárov a pacientov z urgentného príjmu. Nepotvrdil sa odliv publika po úvodnej časti a Nemocnica naďalej dosahuje vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti.

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte aj Obľúbené Sestričky hlásia návrat! Budem Emou, kým to bude možné, hovorí Svarinská

Piata epizóda seriálovej bola v posledný augustový deň najsledovanejším programom utorka z ponuky všetkých slovenských televízií (cieľová skupina 12+ aj CS 12 – 54). Seriál z prostredia nemocničného urgentu v utorok sledovalo až 539-tisíc divákov, ktorí dosiahli nadpriemernú 11,6% sledovanosť a 26,4% podiel na trhu, priemerný zásah mal až na 668-tisíc divákov (CS 12+).

U mladších divákov si vyslúžil 8,4% sledovanosť a 24,3% podiel. Najsilnejšia cieľovka utorkovej epizódy boli diváčky vo veku 45 – 54 rokov, u ktorých seriál zaznamenal excelentnú sledovanosť, až 15,4% a trhový podiel až 29,9%.

No Time to Die Daniel Craig Čítajte aj Hodiny tikajú. Daniel Craig vytasí zbraň ako agent 007 posledný raz už koncom septembra
Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.

Šiesta epizóda seriálu dosiahla vo štvrtok 2. septembra rovnaký úspech ako jej predchodkyne, Nemocnica bola opäť bezkonkurenčne najsledovanejším programom dňa v oboch relevantných cieľovkách.

česko slovensko má talent 9, talent, Čítajte aj Talentov nikdy nie je dosť! Jojka predvedie netradičný štart svojej ťažiskovej šou

Seriál zasiahol celkovo až 681-tisíc divákov (AvRch) a vyslúžil si 11,3% sledovanosť a 25,6% podiel (s 521-tisíc divákmi v cieľovke 12+). V komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahol 8,2% sledovanosť a 23,8% podiel na trhu. Ženská časť publika vo veku 45 až 54 rokov ešte zvýšila svoje výkony, keď diváčky dosiahli vysoko nadpriemernú sledovanosť, až 15,9% a podiel až 30,5%.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022