Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najsledovanejší seriál Slovenska sa vracia! Pozrite si prvé zábery z novej série

Už o pár dní sa nedočkaví fanúšikovia Pána profesora dočkajú premiéry dlhoočakávanej tretej série! Vonku sú prvé upútavky!

02.09.2021 07:00
pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Foto:
Už v pondelok, 6. septembra, odštartuje tretia séria Pána profesora!
debata

Druhá séria priniesla Markíze vysoké nadpriemery, až extrémne vysokú sledovanosť. Rozlúčka s touto sezónou nebola iná. Práve táto epizóda si uchmatla aj ďalšie unikátne prvenstvo – Pán profesor sa stal najsledovanejším nespravodajským programom uplynulého mája.

peter kelíšek, Čítajte rozhovor Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje

Jednoznačne najsledovanejším nešportovým programom uplynulého mesiaca v rámci celého slovenského trhu sa v cieľovej skupine 12 – 54 stalo finále 2. série mimoriadne obľúbeného rodinného komediálneho seriálu Pán profesor. Konkrétne išlo o epizódu s názvom Záchrana, ktorá v pondelok, 3. mája 2021, dosiahla excelentný rating 12,8% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 33,8%. Pri obrazovkách sedelo neuveriteľných 521-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Pripravte sa na najsilnejšiu programovú ponuku za posledné roky

Aj preto nadchádzajúca séria je fanúšikmi mimoriadne očakávaná. Nekonvenčný Pán profesor Samo Vozár sa už 6. septembra vráti na televízne obrazovky Markízy, aby tak opäť predviedol svoje neštandardné vyučovacie metódy, ale peripetie v osobnom živote.

Televízia zverejnila aj prvé zábery z tretej série, ktorá v sebe skrýva mnoho prekvapení a diváci sa majú rozhodne na čo tešiť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2021/2022