Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Famózny štart jesene! Jojka potvrdila, že má na konte nový divácky trhák

Novinka Nemocnica v utorok večer vstúpi do druhého týždňa vysielania a obsadí už svoj štandardný slot, teda utorok a štvrtok.

31.08.2021 07:00
seriál nemocnica, nemocnica, Foto:
Jojka začala jesennú sezónu s absolútnym úspechom. Jej nový seriál Nemocnica sa stal diváckym trhákom.
debata

Minulý týždeň Jojka dopriala Nemocnici veľkorysý premiérový priestor, čo však rozhodne nebola náhoda. Novú sezónu štartuje aj konkurenčná Markíza a tak skorší štart novej drámy bol prešpekulovaný kalkul, ako vytvoriť v predstihu divácky návyk a neriskovať pád sledovanosti počas vyostrenej sezóny. Jojke sa tento krok naplno podaril.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Recenzia: Jojkárska Nemocnica je zaujímavý seriálový kúsok, jedna vec však bije do očí

Presne pred týždňom sa Nemocnica uviedla rovno s dvoma časťami a tie sa hneď zaradili medzi najúspešnejšie tituly tohto roka. V komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahla vysoko nadpriemerný rating na úrovni 8,6% s trhovým podielom až 24,9% a 27,5%. Ešte lepšie čísla dosiahli prvé dve časti v cieľovke 12+. Celkovo si Nemocnicu pustilo 566, respektíve 554-tisíc divákov.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Ako sa zadarilo jojkárskej Nemocnici po premiére? Otočili sa diváci seriálu chrbtom?

Druhý deň vysielania bol opäť korunovaný skvelým výsledkom. Minulú stredu tretiu epizódu sledovalo v cieľovke 12+ až 539-tisíc divákov, čo predstavuje podiel na trhu 26,9%. V komerčnej cieľovke 12 – 54 si seriál udržal takisto vysoko nadpriemerné čísla, sledovanosť sa vyšplhala na 8,4% s trhovým podielom 25,1%.

seriál nemocnica, nemocnica, pocisková, autner, Čítajte aj Jojka odštartovala jeseň masívnym úspechom! Jej Nemocnica všetko zvalcovala

Vo štvrtok, vďaka oslabenej Markíze, sa Nemocnica ešte viac nadýchla. Štvrtá epizóda sa stala najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých slovenských televízií, a to v komerčnej aj univerzálnej cieľovke 12+. Príbehy lekárov a ich pacientov z urgentu si získali divákov a seriál si vyslúžil opäť nadpriemernú 11,5% sledovanosť a 24,8% podiel na trhu, keď si ho nenechalo ujsť až 530-tisíc divákov, pričom dosah mal až na 654-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V obchodne relevantnej cieľovej skupine 12 – 54 sa počet divákov Nemocnice ešte zvýšil, zo všetkých troch dní mala najvyššiu sledovanosť práve minulý štvrtok (8,7% sledovanosť v komerčnej cieľovke 12 – 54).

Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022