Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vracia do vysielania Sestričky: Nová séria bude poriadne iná!

Obľúbené Sestričky sa už začiatkom septembra vrátia na obrazovky Markízy so 4. sériou. Tá prinesie viaceré zmeny, ktoré divákov poriadne prekvapia.

27.08.2021 07:00
sestričky 4, sestričky, Foto:
Štvrtá séria Sestričiek štartuje 7. septembra na Markíze.
debata

Pôvodom fínska lekárska dráma naplno boduje aj na Slovensku. Sestričky každou sezónou potvrdzujú status nadpriemerne sledovaného formátu, preto nie je prekvapením, že televízia Markíza prichádza aj túto jeseň s ďalšími novými epizódami. Fanúšikovia sa opäť môžu tešiť až na dvanásť premiérových častí.

Tretia séria sa končila šokujúcim a smutným zvratom, keď po tragickej nehode seriálu opustil Dano v podaní Matúša Kvietika. Smutná bodka otriasla Emou (Kristína Svarinská) tak intenzívne, že vo štvrtej sérii ju diváci neuvidia v úlohe sestričky. Svoju prácu zavesila na klinec, Diváci sa však nemusia báť, že by opustila seriál. Stala sa záchranárkou, aby pomáhala ľuďom v momentoch, keď ich život visí na vlásku.

seriál nemocnica, nemocnica, pocisková, autner, Čítajte aj Jojka odštartovala jeseň masívnym úspechom! Jej Nemocnica všetko zvalcovala

Do zabehnutej hereckej zostavy nastúpia aj nové tváre. Jednou z nich je herečka Dana Droppová, ktorá stvárni novú sestričku Hanku. Nová mladá sestrička Hanka je energické, komunikatívne a veselé dievča z vidieka. Je veľmi rázna, akčná a pracovitá, no zároveň aj veľmi prostoreká a jej dobre mienené, no nie vždy taktné postrehy dokážu uviesť všetkých do rozpakov a odľahčiť tak aj naozaj dramatické situácie štipkou humoru.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Recenzia: Jojkárska Nemocnica je zaujímavý seriálový kúsok, jedna vec však bije do očí

Po boku Kristíny Svarinskej sa bude objavovať nová postava Adama., ktorú stvárňuje Dušan Ambróš. Adam je empatický, srdečný a priamy chlap a od počiatku javí o Emu ľudský záujem a snaží sa ju podporiť nielen v jej záchranárskych začiatkoch, no predovšetkým ako priateľ a kolega, ktorému sa môže „otvoriť“. Adam je ženatý otec syna vo veku toho Eminho a jeho manželstvo nie je ideálne.

Nová séria Sestričiek štartuje už 7. septembra a pri tejto príležitosti televízia Markíza zverejnila prvé fotografie z najnovšieho pokračovania.

Štvrtá séria Sestričiek na prvých fotkách! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Štvrtá séria Sestričiek štartuje 7. septembra...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Sestričky #televízna sezóna 2021/2022