Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké finále je tu, všetko je vo vašich rukách! Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je top

Štvrté a finálové kolo veľkej augustovej ankety Pravdy sa začína! Na jeho konci rozhodnete o víťazovi...Ten získa titul najlepšieho slovenského seriálu uplynulej sezóny.

21.08.2021 07:00
debata (3)

Prvé kolo odštartovalo s trinástimi seriálmi. Na jeho konci vypadli až štyri. Čitatelia dali jasne najavo, že tieto štyri slovenské seriály rozhodne nepatria do rebríčka tých najlepších! Suverénne čitatelia vyradili jojkársky seriál Bodka, Uhorčík, Delukse. Zástupcu medzi vypadnutými má aj Markízy – Najhorší týždeň môjho života. Druhé kolo trvalo do 13. augusta. A z kola von išli tri seriály!

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markíza na jeseň: Žiadne experimenty, stávka na tie najväčšie divácke trháky

Stopku, od čitateľov Pravdy, dostali markizácke Červené pásky a Horná Dolná, ale aj jojkárske Prázdniny.

Tretie kolo sa začalo 14. augusta a skončila sa v piatok, 20. augusta. Zo šestice seriálov ste vyberali najlepšiu trojku, ktorá postúpila do aktuálneho finálového kola. Hlasovať môžete do piatku 27. augusta. Rozhodnite, ktorý seriál bude najlepší!

česko slovensko má talent 9, Čítajte aj Bude to veľkolepý návrat po vynútenej koronapauze! Jojka vracia do hry ťažiskovú šou

Tesne pred bránami finále zostali jojkárski Slovania, ale aj markizácki Susedia a Oteckovia. Vyhodnotenie júnovej, júlovej, ale aj augustovej ankety bude v špeciálnom článku 28.8.

  • 1. Pán profesor – TV Markíza – 1. + 2. séria
  • 2. Sestričky – TV Markíza – 3. séria
  • 3. Nový život – TV JOJ – 3. séria

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza