Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa púšťa do boja o diváka! Spúšťa vysielanie jesenného ťažiskového seriálu

Zoznámte sa s lekármi zo seriálovej Nemocnice! Títo noví hrdinovia budú divákov sprevádzať celú jeseň!

24.08.2021 07:00
nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Foto:
Jojkárska Nemocnica otvára svoje brány už 24. augusta.
debata (2)

Nemocnica štartuje už v utorok, 24. augusta, večer. Pôvodne sa so seriálom rátalo ešte počas jari, následne televízia JOJ zmenila svoje pôvodné plány a seriál si ponechala ako ťažiskový formát pôvodnej tvorby práve pre nadchádzajúcu jeseň. Lekárska dráma obsadí dva večery, bude sa vysielať vždy v utorok a vo štvrtok. Poďte sa zoznámiť s hlavnými postavami seriálu, ktorý predvedie poriadnu drámu, ale dojemné príbehy lekárov a ich pacientov.

danica hričová, Čítajte aj Sivá eminencia Jojky o novinke Nemocnica: Netušila som, ako ma tento žáner chytí za srdce

Kto je kto v seriáli Nemocnica?

MUDr. Roman Varga – Richard Autner
Roman je veľmi inteligentný doktor, chirurg, chlapec z dobrej rodiny, ktorý absolvoval všetky školy s minimálnym úsilím. S Rebekou začal chodiť od konca strednej, aj na medicínu šiel kvôli nej. Dobre sa oblieka, denne cvičí, rozumie umeniu, číta knihy, je scestovaný. Jeho slabou stránkou sú len ženy.

MUDr. Rebeka Vargová – Nela Pocisková
Internistka Rebeka sa zamilovala do Romana ešte na gymnáziu. On šiel vtedy kvôli nej na medicínu a ona si teraz kvôli nemu nerobí atestáciu z chirurgie, pretože dvaja chirurgovia v rodine, to by nefungovalo. Rebekina achillova päta je dieťa, ktoré nemôže mať, nedarí sa im roky. Napriek tomu je statočná a spravodlivá, so svojím mužom sa dokáže pohádať aj vynadať mu, ale zároveň si ho váži a obdivuje ho.

MUDr. Alojz Čierny – František Kovár
Čierny je primárom urgentu, autorita a legenda. Elegantný, múdry a vtipný chirurg, ktorému sa všetci klaňajú a každému záleží na jeho priazni. Pre Čierneho je nemocnica jeho rodina, lebo žiadnu inú nemá.

Postavy z jojkárskeho seriálu Nemocnica Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová.

MUDr. Adam Ondruš – Marián Mitaš
Veselý, vtipný a veľmi sexy chirurg, živel, rebel, sukničkár, motorkár miluje slobodu a voľnosť. Adam je ako lekár veľmi talentovaný, precízny, presný a zanietený. V robote je profík, v súkromí nezodpovedný typ, ktorý zatiaľ nedozrel. Kvôli jeho povahe ho manželka opustila a s dcérou.

Očkovacia lotéria Čítajte aj Slovensko má nový divácky hit: Žrebovanie očkovacej lotérie atakuje celoročné rekordy

MUDr. Tomáš Mišiak – Juraj Hrčka
Mišiak je karieristický internista, ktorý sa zatiaľ nestal chirurgom. Čaká na svoju príležitosť a je kvôli nej ochotný urobiť čokoľvek. Ako jeden z mála doktorov na oddelení, Tomáš nie je z lekárskej rodiny, čo ho „motivuje“ byť lepším ako ostatní. Ukáže vôbec niekedy svoju ľudskú tvár?

MUDr. Noël Mach – Noël Czuczor
Noël je gynekológ tak, ako jeho otec a dedo. Je citlivý profesionál a z chlapov na oddelení je k ženám najmilší. Nie je alfa samec ako Roman, ani šarmantný a vtipný ako Adam Nikdy však neodmietne pomoc ako pacientom, tak aj svojim kamarátom a kolegom.

MUDr. Marek Hauptmann – Marek Majeský
Riaditeľ nemocnice, ktorý vyštudoval medicínu na Harvarde. Marek je veľmi cynický a svoje fantastické auto miluje viac ako ľudí. Celá nemocnica sa síce teší z nových drahých prístrojov, on jediný ale vie, koľko machinácií je za tým a aký veľký problém z toho môže byť.

pečie celé slovensko, Čítajte aj RTVS priváža novú ťažiskovú šou: Na jeseň bude celé Slovensko piecť!

MUDr. Agáta Jánošová – Anna Nováková
Mladá lekárka Agáta sa zatiaľ nerozhodla, akú atestáciu si bude robiť. Láka ju chirurgia, ale od začiatku sa stretáva s predsudkami, že žena na chirurgiu nepatrí. Agáta pôsobí na prvý pohľad zmätene a naivne, ale zdanie klame. Je tvrdohlavá a cieľavedomá, dokáže konať spontánne a aj proti pravidlám, ak to považuje za správne.

MUDr. Braňo Srnčík – David Uzsák
Braňo je „protekčný chalan“, ktorý berie všetko na ľahkú váhu. Medicínu vyštudoval, lebo mu to jeho otec vybavil. Talent síce má, narodil sa do dobrej lekárskej rodiny, ale všetko mal vždy k dispozícii na zlatom podnose a preto si nikdy nič nevážil.

MUDr. Denisa Antalová – Eva Mores
Denisa je mladá anesteziologička, chladná kráľovná nemocnice. Je dravá a divoká, a tak, ako je chladná vo vzťahoch, tak jej naopak veľmi záleží na pacientoch – v tomto v nej bojujú jej dva zásadné protipóly. Jediný človek, ktorému sa Denisa po čase otvorí, je Roman. To však so sebou nesie komplikácie.

sestričky, Čítajte aj Veľké finále je tu, všetko je vo vašich rukách! Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je top

MUDr. Zuzana Maxová – Zuzana Kanócz
Zuzana je ľahostajná a necitlivá, ale v tej svojej necitlivosti je vlastne neskutočne roztomilá. Pricestovala z Bostonu, kde pracovala na prestížnej klinike. Zuzana je nadopovaná adrenalínom, nemá vzťah k nikomu a ničomu.

MUDr. Tony Anton Mokrý – Tony Porucha
Veselý chlapec Tony je vždy dobre naladený, za čo ho všetci považujú za infantilného fagana, ale v podstate ho majú radi. Jeho prejav, pohyby aj výzor sú neštandardné, viac by sa hodil na pódium alebo javisko, navyše je vášnivým tanečníkom. Veľké dieťa Tony má ale oveľa hlbšiu dušu, ako by sa zdalo na prvý pohľad. Je schopný hlbokej lásky aj obety.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2021/2022