Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS má obrovské prekvapenie! Pripravuje nové časti seriálu, ktorý nemal pokračovať

Verejnoprávna RTVS sa pustila do nakrúcania ďalšieho pôvodného slovenského seriálu. Na radosť fanúšikov seriálu Hniezdo pôjde o jeho voľné pokračovanie s názvom Priznanie.

23.07.2021 07:00
soňa norisová, seriál priznanie, Foto:
RTVS sa pustila do nakrúcania voľného pokračovania megaúspešného Hniezda. V novinke sa objaví aj Soňa Norisová.
debata (4)

Desaťdielna séria vzniká pod taktovkou pôvodných tvorcov a režiséra Braňa Mišíka, ktorý ešte minulý rok tvrdil, že tento formát nebude mať pokračovanie. Teraz sa všetko zmenilo a Priznanie sa k divákom dostane začiatkom budúceho roka. Vtedy na priamu otázku o možnom pokračovaní prišla jednoznačná odpoveď. „Nie, a to som povedal hneď na začiatku. Dobré knihy, dobré filmy nemajú mať pokračovanie. Majú byť uzatvorené tak, ako má byť uzatvorená istá etapa v živote," uzavrel Mišík.

príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Hniezdo bolo najúspešnejším seriálom, ktorý RTVS vysielala. Jednotlivé epizódy prepisovali rekordy v rebríčkoch sledovanosti. Slováci si tento seriál doslova zamilovali. Už samotnú premiéru seriálu pozrelo 470-tisíc. Už tento výsledok bol pre RTVS obrovským prekvapením a úspechom zároveň a jasne naznačil, že z toho seriálu sa môže stať obrovský hit. Stalo sa. Sledovanosť z týždňa na týždeň rástla, rýchlo prekročila 500-tisícovú hranicu a išla ešte vyššie.

Dvanásta finálová časť prekonala aj svoje doterajšie rekordy a výkon prekonal aj novú pomyselnú métu. Celkovo si ju pozrelo až 643-tisíc divákov.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Jojka predstavuje ťažiskový seriál jesene! Hviezdou bude nielen Pocisková...

Vo voľnom pokračovaní uvidia diváci viaceré postavy z Hniezda ako Soňu Norisovú, Alexandra Bártu alebo Andreu Karnasovú, doplnia ich nové charaktery, ktoré dej posunú úplne novým smerom, podaní Angelicy Sbouli, Róberta Šipoša, Martiny Zábranskej, Andyho Kummera, Lucie Vráblicovej, Kamila Mikulčíka, Rebeky Polákovej, Jany Kvantíkovej, Petra Daniša, Martina Babeja, Petra Kočiša, Jána Galloviča a ďalších. V Hniezde hlavnú dejovú linku ťahal novorodenec Filipko, v seriáli Priznanie opäť bude pomyselným odrazovým mostíkom pre ďalší príbeh.

prodigal son, Čítajte aj Veľká škoda! Kriminálka, ktorú si Markíza drží v zálohe, nemá šancu na pokračovanie...

„Veľmi sa teším, že opäť nakrúcame nový pôvodný seriál z dielne RTVS. Po mimoriadnom úspechu nášho seriálu Hniezdo som rád, že vzniká jeho voľné pokračovanie s názvom Priznanie a že sa ho ujal osvedčený tím tvorcov. Štábu pri nakrúcaní držím palce, aby všetko prebehlo podľa očakávaní a teším sa na výsledok, ktorý si spoločne s divákmi RTVS vychutnáme už na budúci rok,“ dodal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #seriál Hniezdo #seriál Priznanie