Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka nenecháva nič na náhodu! Svoj najdôležitejší seriál jesene promuje uprostred leta

Nová televízna sezóna už poriadne klope na dvere a stanice potrebujú nalákať, čo najviac divákov k obrazovkám. Pomerne netradične k tomu pristúpila televízia JOJ, ktorá spustila promo kampaň k svojmu ťažiskovému seriálu Nemocnica už uprostred leta. Pozrite si prvé zábery!

26.07.2021 07:00
seriál nemocnica, Foto:
Už čoskoro Jojka na svojich obrazovkách predstaví nový seriál Nemocnica.
debata (2)

Jojka si od Nemocnice veľa sľubuje, práve tento seriál by mal ťahúňom seriálovej tvorby nielen počas tejto jesene, ale mal by sa stať silnou diváckou stálicou aj v najbližšom období. Lekárske drámy sú mimoriadne obľúbené nielen vo svete, ale aj u nás, preto šanca na úspech je veľká.

bodka, oteckovia, uhorčík, Čítajte aj Ktorý seriál bude najhorší? Finále o top hanbu televíznej sezóny je tu!

Nový seriál ukáže životy lekárov a pacientov na urgentnom príjme. Na centrálny príjem prichádzajú dvaja mladí lekári, ktorí si ešte z fakulty nesú svoje ideály a predstavy. Tie sa švihnutím prútika rozplynú nástupom do reálnej nemocnice, kde si obaja robia atestáciu. Agáta a Braňo majú navyše spoločnú minulosť, ktorá na škole nedopadla úplne najlepšie a tak medzi nimi vzniká prirodzená lekárska rivalita.

soňa norisová, seriál priznanie, Čítajte aj RTVS má obrovské prekvapenie! Pripravuje nové časti seriálu, ktorý nemal pokračovať

Lekári v Nemocnici žijú svojou prácou na maximum a tak majú len málo priestoru na zoznámenie sa so životným partnerom mimo nemocnice. Preto často vznikajú vzťahy na pracovisku a ťahanie životných peripetií a vzťahových problémov priamo na oddelenie.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Jojka predstavuje ťažiskový seriál jesene! Hviezdou bude nielen Pocisková...

V hlavných úlohách sa predstavia: Nela Pocisková, Richard Autner, Marián Mitaš, Zuzana Kanócz, Anna Nováková, Dávid Uzsák, Noel Czüczor, František Kovár, Marek Majeský, Juraj Hrčka, Tony Porucha, Eva Mores, Gregor Hološka, Juraj Bača, Dano Žulčák, Judita Hansman, Kristína Kanátová a ďalší.

Nemocnica sa predstaví divákom už začiatkom septembra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nemocnica