Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky seriál si vypočul verdikt: Mal to byť divácky ťahák, pokračovať však...

...televízia Markíza sa konečne vyjadrila na margo ďalšej budúcnosti svojho seriálu Červené pásky.

28.07.2021 07:00
červené pásky, Foto:
Červené pásky nateraz končia na obrazovkách Markízy. Druhá séria nebude.
debata

Fanúšikov, ktorí dúfali v pokračovanie, televízia rozhodne nepotešila. Červené pásky nebudú pokračovať. Dôvod je jasný, problémy so sledovanosťou, ktorá bola počas jari nižšia, ako sa očakávalo. Tá sa síce pravidelne umiestňovala na prvých priečkach sledovanosti, no oproti iným seriálovým formátom boli Červené pásky prijaté túto jar pomerne vlažne.

the good doctor, dobrý doktor, Čítajte aj Dočkali ste sa! Markíza má pre vás veľkolepú letnú premiéru obľúbeného seriálu

Respektíve si seriál vybudoval stabilnú divácku základňu, ktorá sa veľkosťou nepribližovala napríklad megahitu Pán profesor. Prvá séria sa pravidelne hýbala na úrovni 7% sledovanosti v komerčnej cieľovke 12 – 54 a pravidelne oslovovala približne 300-tisíc divákov. Červené pásky dlhodobo bodovali v zaujímavej cieľovke 12 – 24, v ktorej epizódy dosahovali vysoko nadpriemerné výsledky nad 30%, avšak to nestačilo nato, aby sa aspoň priblížil výkonom iným formátom.

bodka, oteckovia, uhorčík, Čítajte aj Ktorý seriál bude najhorší? Finále o top hanbu televíznej sezóny je tu!

Čo to o ďalšom osude mohli naznačiť upútavky pred poslednou epizódou, ktorú televízia komunikovala ako záver seriálu. No nádej tu ešte zostávala.

Teraz je to oficiálne! Červené pásky druhú sériu nedostanú. „Pokračovanie seriálu Červené pásky nateraz neplánujeme,“ povedal exkluzívne pre Pravdu PR manažér televízia Markíza Tadeáš Kurka.

príbeh služobníčky, elisabeth moss, Čítajte aj Príbeh služobníčky chrstol všetkým vriacu vodu do tváre! Nová séria znova trafila do čierneho

Markíza sa vo veľkom chystá na štart novej televíznej sezóny od septembra. Priestor by mala dostať tretia séria Pána profesora, štvrtú sezónu odštartujú Sestričky, nové časti majú garantované aj Oteckovia, Horná Dolná, ale aj Susedia. Nebude chýbať nová séria Farmy a nedeľným večerom bude kraľovať Superstar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Červené pásky #leto 2021