Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to tromf tejto jesene? Jojka predstavila ďalšiu seriálovú novinku

Hoci sa leto iba začína a televízie vsunuli do svojho vysielania skôr reprízy a oddychové formáty, v zákulisí to poriadne vrie a gradujú prípravy na štart novej televíznej sezóny v septembri.

07.07.2021 07:00
kriminálka kraj, mitaš, Foto:
Kriminálku Kraj uvidia diváci Jojky v priebehu nadchádzajúcej jesene.
debata (3)

Jojka od septembra opäť predstaví viacero nových formátov, ktoré budú bojovať v tvrdej konkurencii o divácku priazeň. Popri deviatej sérii Česko Slovensko má talent a hlavnému seriálovému ťahúňovi – Nemocnici – priestor dostanú aj ďalšie seriály. Jedným z nich aj nová kriminálka! Už dlhší čas sa tento žáner neobjavil na slovenských televíznych obrazovkách a čoskoro sa to zmení!

joj, joj group, Čítajte aj Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

Novinka Kriminálka Kraj posilní vysielaciu štruktúru už počas tohtoročnej jesene. Nová kriminálka televízie Joj, z autorského pera tvorcov mimoriadne vydarenej krimisérie Za sklom, je zasadená do fiktívneho oddelenia krajskej kriminálnej polície, ktorá vyšetruje zločiny v jedinečnom kraji – na Záhorí.

Diváci sa dočkajú zaujímavých prípadov, v ktorých trestné činy síce páchajú obyčajní ľudia, ale s ich vykonaním alebo so zahladením stôp si dávajú riadnu námahu. Mužsko-ženská dvojica vyšetrovateľov tak vždy stojí oproti inteligentnému páchateľovi. Sami pritom nie sú žiadni superhrdinovia, ale bežní ľudia so svojimi osobnými aj pracovnými problémami.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá
zväčšiť Nová ústredná policajná dvojica v podaní hercov... Foto: TV JOJ
kriminálka kraj, kolesárová, mitaš. Nová ústredná policajná dvojica v podaní hercov Mariána Mitaša a Jany Kolesárovej.

Rovnakými, aké majú aj obete a páchatelia zločinov, ktorých musia vypátrať a usvedčiť. Každá epizóda seriálu prinesie nový prípad, ktorý sa vyšetrí a uzavrie. Zároveň diváci popri zločinoch sledujú aj vývoj príbehov a vzťahov hlavných postáv.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Nastal čas zúčtovať to Jojke a Markíze! Hľadá sa najhorší seriál televíznej sezóny

V hlavných úlohách sa predstavia: Jana Kolesárová (kriminalistka Zuza) a Marián Mitaš (kriminalista Jano). Ďalšími postavami sú Adrian Jastraban ako Petr, Zuzanin bývalý manžel a súčasný šéf (diváci si ho môžu pamätať aj zo Za sklom), Darina Abrahámová ako Mária – bývalá šéfka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Kriminálka Kraj