Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A je tu úplný koniec! Po roku a pol dáva Jojka zbohom svojmu seriálu

Televízia JOJ v utorok večer uvedie na svojich obrazovkách posledné dve časti svojho rodinného seriálu Nový život, od ktorého si sľubovala, že napodobní úspech kultového Paneláku.

22.06.2021 07:00
nový život, Foto:
Seriálový Nový život sa definitívne končí.
debata

Nový život bol pre Jojku mimoriadne dôležitý. Práve prostredníctvom tohto seriálu chcela znova etablovať vo svojom vysielaní dlhodobý seriál v hlavnom vysielacom čase, čo sa čiastočne aj podarilo. Začal sa vysielať v januári 2020, až trikrát do týždňa, od utorka do štvrtka.

pán profesor, Čítajte viac Skvelý výkon! Markizácky Pán profesor si uchmatol unikátne prvenstvo

Avšak tvorcov, hercov, ale aj divákov ťažko skúšala aj prvá vlna pandémie. Nakrúcanie sa muselo zastaviť, redukovalo sa vysielanie epizód, aby predtočené zásoby vydržali vo vysielaní, čo najdlhšie. Z troch dní sa vysielal seriál postupne dva, až napokon iba jedenkrát do týždňa. Týmto spôsobom sa podarilo Jojke dať divákom premiéry až do apríla 2020.

Počas leta 2020 sa podarilo reštartovať nakrúcanie a na jeseň mala premiéru druhá séria, od januára 2021 zas tretia.

Finále seriálu by malo priniesť bodku pre všetky postavy, aby diváci boli naozaj spokojní. Kým sa tak stane, ešte ich čaká záverečné dobrodružstvo. "Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré a v prípade Paľa Cviklu to platí aj obrátene. Všetko dobré je na niečo zlé. Ak s napätím očakávate záverečnú časť vášho obľúbeného seriálu, už teraz vám vieme sľúbiť, že sa určite nebudete nudiť, nasmejete sa a ak máte radi romantiku, isto si aj poplačete. Paľo sa totiž rozhodne dokázať Lucii, že sa za 26 rokov, čo sa poznajú, radikálne zmenil.

červené pásky, horná dolná, Čítajte aj Tentokrát mala Markíza veľkú smolu! Ktoré seriály ste vypoklonkovali z rebríčka?

No v prípade Paľa Cviklu znamená radikálna zmena otočenie o celých 360 stupňov – ako by povedal Loho. Takže aj keď Paľo chystá niečo veľké, točí sa v kruhu. Dobrí priatelia – Dušan a už aj Alena – sa mu rozhodnú pomôcť predovšetkým preto, aby nebola sklamaná nadšená a citlivá Lucia. Netreba ani prezrádzať, že sa všetko dokonalo zamotá, ako inak, zásluhou Paľa Cviklu. Ale ako hovorí sám veľký Cvikla – pravda a láska zvíťazí nad omylmi a slzami. A tak to bude aj tento raz. Otvorenou otázkou ostáva, či a hlavne kedy príde Marek Hamšík. Ale to je už naozaj prekvapenie!" avizuje Jojka v oficiálnom popise finálových častí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život