Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Definitívne rozhodnutie Jojky! Tento seriál čaká koniec a to veľmi skoro

S blížiacim sa koncom televíznej sezóny 2020/2021 na Slovensku sa postupne odkrývajú osudy obľúbených seriálov a relácií.

09.06.2021 07:00
debata
zväčšiť Jojkársky Nový život sa končí po troch sériách. Foto: TV JOJ
alexander bárta, helena krajčiová, milo kráľ, nový život, seriál nový život, Jojkársky Nový život sa končí po troch sériách.

Televízia JOJ túto jar vysielala Slovanov, Nový život a jeho tretiu sériu a ešte vo vysielaní zostáva niekoľko epizód druhej série komediálneho seriálu Delukse. A práve najdlhšie vysielaný seriál Nový život to má definitívne zrátané. Tretia sezóna je posledná a záver príbehov je za rohom. Finále seriálu uvidia diváci 22. júna.

pán profesor, oteckovia, slovania, Čítajte aj Televízie posledné mesiace divákov nešetrili! Poďte nájsť najlepší slovenský seriál tejto jari

„V seriáli Nový život sa po troch úspešných sezónach uzatvárajú príbehy hlavných hrdinov. Naši diváci s nimi prežili množstvo emócií, dejových zvratov, sledovali situácie, z ktorých mnohé poznajú zo svojho vlastného života či okolia. Aj preto bol seriál pevnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie JOJ od roku 2020. Nový život nebol napísaný ako nekonečný seriál, no JOJka naďalej ráta so spoluprácou s jeho hercami aj v ďalších projektoch,“ povedala pre Pravdu PR manažérka televízie JOJ Katarína Nosková.

Nový život bol pre Jojku mimoriadne dôležitý. Práve prostredníctvom tohto seriálu chcela znova etablovať vo svojom vysielaní dlhodobý seriál v hlavnom vysielacom čase, čo sa čiastočne aj podarilo. Začal sa vysielať v januári 2020, až trikrát do týždňa, od utorka do štvrtka. Avšak tvorcov, hercov, ale aj divákov ťažko skúšala aj prvá vlna pandémie. Nakrúcanie sa muselo zastaviť, redukovalo sa vysielanie epizód, aby predtočené zásoby vydržali vo vysielaní, čo najdlhšie. Z troch dní sa vysielal seriál postupne dva, až napokon iba jedenkrát do týždňa. Týmto spôsobom sa podarilo Jojke dať divákom premiéry až do apríla 2020.

this is us, mandy moore, milo ventimiglia, Čítajte aj Koniec seriálového hitu bez kompromisov! Aj napriek vysokej sledovanosti

Počas leta 2020 sa podarilo reštartovať nakrúcanie a na jeseň mala premiéru druhá séria, od januára 2021 zas tretia. Sledovanosť prvých dvoch sezón bola príjemných prekvapením pre televíziu. Slováci si osudy hlavných postáv obľúbili. Avšak tretia séria výrazne klesla v obľube a dosahovala výrazné podpriemery okolo 5% sledovanosti a menej. Navyše sa počet vysielacích dní zredukoval a seriál sa vysielal iba počas utorkov v dvoch častiach za sebou.

Odozva nenechala na seba dlho čakať, po troch sezónach sa Nový život končí.

Seriál Nový život Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Nový život