Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A je koniec! Obľúbení Oteckovia sa lúčia s divákmi...netreba však vešať hlavu

Televízia Markíza končí s vysielaním mimoriadne obľúbených Oteckov. Finále šiestej série je naplánované na piatok 11. júna.

10.06.2021 07:00
oteckovia Foto:
Oteckov čaká posledná epizóda pred letnou pauzou.
debata (1)

Fanúšikovia rodinného seriálu sa musia zmieriť so skorším koncom, televízia už tradične nepotiahne svoj divácky valec až do konca mesiaca. Dôvod je prozaický a opakuje sa každý rok. Klesajúca sledovanosť. S nástupom pekného počasia húfne diváci prchajú spred televíznych obrazoviek a podvečerný vysielací slot padá strmhlav nadol. Oteckovia nie sú výnimkou. Seriál boduje s nástupom neskorej jesene a zimy, keď potenciálne publikum trávi čas doma.

jupiters legacy, Čítajte aj Najväčší prešľap Netflixu v tomto roku! Tento seriál je naozaj veľmi zlý

Aj počas minulých rokov to boli práve Oteckovia, ktorí sa medzi prvými sťahovali na letnú pauzu už v prvej polovici júna. Teraz to nebude inak. Posledná epizód pred pauzou je naplánovaná už na 11. júna.

oteckovia, Čítajte aj Oteckom nástup krajšieho počasie nesvedčí. Musia sa zmieriť s takýmto výsledkom

Netreba sa však obávať, že Oteckovia nadobro končia. Začiatkom septembra, keď odštartuje nová televízna sezóna, tak sa vo veľkom štýle vrátia. Aktuálne sa nakrúca už siedma séria. Pre Markízu sú Oteckovia stále obrovským hitom. Počas tejto zimy zažívali zlaté časy. Kombinácia dlhotrvajúcej zimy a obmedzení počas pandémie spôsobili, že seriál bol v skvelej forme. Dlhodobo sa pohyboval medzi 8 – 9% sledovanosťou v komerčnej cieľovke a stabilne jeho trhový podiel je vyšší ako 25%.

joj, joj group, Čítajte aj Definitívne rozhodnutie Jojky! Tento seriál čaká koniec a to veľmi skoro

Celkové publikum je spravidla väčšie ako vybrané večerné programy, preto majú Oteckovia svoju budúcnosť garantovanú ešte na niekoľko sezón dopredu. Oteckov v programe nahradia premiérové Rodinné prípady.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza