Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaskočená Jojka: Štart druhej série humorného Delukse pomerne nízko

Výpravných Slovanov minulý týždeň vystriedala druhá séria komediálneho seriálu Delukse. A Jojka zažila veľké sklamanie. Nepomohol ani fakt, že televízia si pre divákov pripravila prekvapenie a odvysielala rovno dve epizódy z osemdielneho pokračovania.

26.05.2021 07:00
delukse, Foto:
Druhá séria Delukse začala pomerne vlažne.
debata

Jojka vyplnila stredajšie večery ďalším pôvodným seriálom. Práve Delukse potiahne až do začiatku leta, kým nabehne na letný reprízový režim. Osmička epizód by mala vydržať do druhej polovice júna. Delukse s prvou sériou bolo pomerne veľkým prekvapením. Sledovanosť bola nadpriemerná a diváci si skupinku pracovníkov v nevšednom hoteli obľúbili a pýtali si pokračovanie, ktoré túto jar aj dostali.

joj, joj group, Čítajte aj Tento návrat ste určite nečakali! Jojka avizuje pokračovanie šialenej reality šou

Lenže štart druhej série zaskočil a nepotvrdil úspešnosť jednotky. Seriál stál proti markizáckej šou 2 na 1, ktorá finišovala s vysielaním tretej série. Táto šou dokázala poraziť aj Slovanov a diváci si viac zvykli zvoliť si práve Markízu v rámci stredajšieho večera. Prvé dve časti Delukse „zabrúsili“ do podpriemerov.

priatelia, Čítajte aj Priatelia sa vracajú za veľké peniaze

Pri obrazovkách sedelo len 262-tisíc divákov. Pri prvej sérii bolo zvykom, že seriál dokázal osloviť o 100-tisíc divákov viac. Prvá časť zaznamenala 5,4% sledovanosť, respektíve 4,8%. Podiel na trhu pri prvej časti bol na úrovni 15,5%, pri druhej 17,6%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse