Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza ponúkla počas jari priehrštie seriálov! Ktorý bol váš najobľúbenejší?

Jarná časť televíznej sezóny sa pomaly, ale iste blíži k svojmu záveru a počas leta nastane čas oddychu. Ostatné týždne a mesiace boli mimoriadne bohaté na seriály. Televízia Markíza ponúkla viacero titulov, ktorý z nich ste najviac sledovali? Hlasujte v ankete na konci článku!

15.05.2021 07:00
oteckovia, červené pásky, pán profesor, Foto:
Ktorý seriál bol počas jari váš favorit?
debata (3)

1. Pán profesor – 2. séria

Túto jar sa Samo Vozár vrátil na obrazovky ako veľká voda. Po úspešnej prvej série prišla druhá a tá valcovala sledovanosťou všetko, čo jej stále v ceste. Čísla na úrovni 12 až 13% sledovanosti v komerčnej cieľovke, státisíce pri obrazovkách spravili z tohto seriálu najsledovanejší seriál Slovenska.

liga spravodlivosti, Čítajte aj Zbesilá filmová jazda! Len bola zbytočne dlhá, občas pôsobila lacno a trošku pateticky

2. Červené pásky – 1. séria

Nová lekárska dráma si musela na svoju druhú premiéru rok počkať. Markíza poriadne pozdržala reštart tohto seriálu, až na to sama doplatila. Kým pred pandémiou sa javilo, že z toho bude hit, po roku sa preferencie divákov zjavne trošku zmenili. Sledovanosť sa pohybovala okolo 7% a televízia stále mlčí, či napokon si Červené pásky vyslúžia pokračovanie, vzhľadom na koniec prvej série.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Slováci poslali Markíze tvrdý odkaz: O českú verziu kontroverznej šou nemáme záujem

3. Susedia – 9. séria

Susedia počas tejto jari sa museli zmieriť s novým vysielacím slotom. Vytlačil ich Pán profesor, aj napriek tomu boli jednotkou na trhu v čase vysielania. Je však pravdou, že ich výkon nebol oslňujúci.

tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Televízne prekvapenie: Tvoja tvár znie povedome má v zálohe roztomilý špeciál

4. Horná Dolná – 12. séria

Komediálna stálica z neštandardnej slovenskej dediny je nezničiteľná. Markíza a zjavne ani diváci nemajú dosť a tak túto jar sa vysielala už dvanásta séria. A kamery bežia ďalej!

seriál 911,911, Čítajte aj Toto sa už dlho nepodarilo, aby takto zabodoval seriál! Jojka môže byť spokojná

5. Oteckovia – 6. séria

Podvečerná klasika nesmie chýbať! Oteckovia sú stále hit a pandémia im pomohla udržať si vysoko nadpriemernú sledovanosť. Koniec denného seriálu nehrozí!

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky