Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka posilňuje seriálovú ponuku aj v druhej polovici jari! Toto sa dostane na obrazovky

Slovania majú svoje veľkolepé finále za sebou. Jojka však stihne do začiatku leta odpremiérovať druhú sériu komediálneho Delukse.

18.05.2021 07:00
delukse 2, Foto:
Jojka vracia do vysielania seriál Delukse, diváci sa môžu tešiť na druhú sériu.
debata

Delukse má pre divákov pripravených osem nových epizód a príbehy v netradičnom hoteli okorenia nové hlavné, aj vedľajšie postavy. Niektoré tváre sa viac v seriáli neobjavia. Alexandra Bártu vystrieda Marián Mitaš, do úzadia pôjde aj postava, ktorú stvárňuje Gabika Marcinková. Novou posilou bude herečka Dominika Morávková. Ostatných postáv sa zmeny nedotknú, preto sa diváci zas môžu tešiť napríklad na Zuzanu Fialovú, Daniela Fischera, Ivana Vojteka, Richarda Stankeho a iných.

seriál 911,911, Čítajte aj Toto sa už dlho nepodarilo, aby takto zabodoval seriál! Jojka môže byť spokojná

O čom bude Delukse 2?

V jedinečnom luxusnom hoteli sa opäť budú diať veci. Potom, ako riaditeľ hotela Kraken (Ivan Tuli Vojtek) skoro zastrelil manažérku hotela Adelu Grácovú (Zuzana Fialová), mu hrozí väzenie. Našťastie pištoľ bola len atrapou, a tak je Adela v poriadku a môže naďalej viesť hotel Danubiana Queen.

Druhá séria Delukse sa predstavuje! Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z druhej série Delukse.

Kraken sa radšej dá zatvoriť miesto väznice do blázninca a snaží sa riadiť hotel odtiaľ. O chode hotela ho informuje práve Adela. Tá ho však neinformuje o všetkom. Napríklad o tom zásadnej veci, že na jeho hotel si brúsi zuby práve riaditeľ konkurenčného hotela Vladko Kováčik (Roman Pomajbo).

pán profesor 2, gabika marcinková, tomáš maštalír, Čítajte aj Markíza prehovorila: Tento seriál má svoju budúcnosť na obrazovkách jasnú!

Okrem týchto starostí má personál aj starosti so svojimi hosťami, ktoré majú netradičné požiadavky. V pokračovaní bláznivej komédie Delukse nebudú chýbať hviezdni epizódni herci, ale aj nové postavy. Sú nimi nový zástupca riaditeľky Peter (Marián Mitaš) a mladá kuchárka Niky (Dominika Morávková), do ktorej sa bezhlavo zaľúbi recepčný Igor (Daniel Fischer). Bláznivá komédia si v minulosti získala srdcia divákom netradičnými scénkami a brilantným humorom. Každá epizóda je uzavretá a odhaľuje jeden vtipný príbeh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse