Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden týždeň tak, druhý úplne inak! Jojka sa opäť pohráva s vysielaním Slovanov

Kto si myslel, že Jojka dovysiela Slovanov v dvoch častiach za sebou ako minulý týždeň, tak sa poriadne zmýlil. Iba týždeň vydržala programová zmena, od tejto stredy sa televízia vracia k pôvodnej schéme, teda jedna epizóda týždenne.

21.04.2021 07:00
debata
Nadšenie divákov z dvoch častí Slovanov... Foto: TV JOJ
slovania, tomáš maštalír, Nadšenie divákov z dvoch častí Slovanov nevydržalo dlho. Po týždni Jojka opäť mení plány. Znova sa bude vysielať len jedna časť týždenne.

Jojka zaradením dvoch častí Slovanov za sebou reagovala na početné žiadosti divákov, ktorí vyčítali seriálu príliš krátke epizódy a najmä veľmi pomalé posuny v deji. Minulú stredu sa tak dočkali až dvoch odvysielaných epizód. Dobrou správou pre televíziu je fakt, že sa vykryštalizovala stabilná divácka základňa a Slovania dodávajú Jojke už niekoľko týždňov, v podstate, rovnaké výsledky sledovanosti.

Minulú stredu pri obrazovkách sedelo 340-tisíc divákov, pričom druhú časť odvysielanú epizódu si pustilo 310-tisíc. Gro diváckej základne je teda tomuto seriálu verné.

Jojkársky vysokorozpočtový seriál však opäť pokorila konkurenčná Markíza so šou 2 na 1 a to v oboch cieľových skupinách.

amazon prime video, amazon, Čítajte aj Netflix a HBO dostávajú konkurenciu! Tento televízny hráč výrazne posilňuje

Premiérová epizóda s hosťom, bývalým hokejistom a aktuálne populárnym komentátorom a moderátorom Borisom Valábikom, sa v stredu, 14. apríla 2021, stala v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a dosiahla zatiaľ najlepší tohtoročný výkon.

Ďalšia epizóda si v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 pripísala zatiaľ najvyšší tohtoročný rating 8,6% a rovnako aj najlepší trhový podiel 23,4%.

Pri obrazovkách sedelo celkovo 420-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je taktiež doposiaľ najvyšší počet v rámci aktuálnej sezóny šou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Slovania #2 na 1