Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia opäť v plnej sile! Zahanbiť sa nedá ani markizácky komediálny veterán

Výkyv sledovanosti podvečerného rodinného valca bol len krátkodobý. Oteckovia sa driapu späť k svojim štandardom. Nadpriemerné výkony predvádza aj štvrtková Horná Dolná. Zdá sa, že tento formát je na Slovensku nezničiteľný.

25.03.2021 07:00
horná dolná, Foto:
Vyzerá to tak, že Horná Dolná nebude mať konca. Sledovanosť je stále nadpriemerná.
debata

Horná Dolná si aj vo štvrtok, 18. marca 2021, získala na svoju stranu väčšinu televíznych divákov. V strategickej cieľovej skupine 12 – 54 sa na obrazovkách televízie Markíza stal jednoznačne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Premiérová epizóda s názvom Nehoda dosiahla v tejto obchodne podstatnej cieľovej skupine nadpriemerný rating 9,3% a trhový podiel 24,3%. Konkurenčné programy ťahali za kratší koniec, seriál Nový život zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 11,6% a relácia Zlaté časy na Jednotke RTVS trhový podiel 9,1%. Hornú Dolnú pred týždňom uprednostnilo 400-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Seriál Oteckovia, v cieľovej skupine 12 – 54 si pripísal skvelý rating 8,5% a trhový podiel 28,4 %. Túto časť si nenechalo ujsť 430-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza