Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Jojka spustila jarné premiéry! Ktoré jej seriály budete pozerať?

Nielen komerčný líder, ale aj televízia JOJ tento týždeň sa naplno vrhla do boja o diváka prostredníctvom jarnej televíznej ponuky. Hlavným ťahúňom je vysokorozpočtový seriál Slovania.

13.03.2021 00:00
slovania, nový život, bodka, Foto:
Ktorý jojkársky seriál sledujete?
debata (1)

Ten dostal priestor počas stredajšieho hlavného vysielacieho času, keď konkurencia nevysiela svoju pôvodnú seriálovú tvorbu, ale zábavné relácie. Okrem toho stabilne pokračuje vysielanie tretej série Nového života, ktorému sa počas jari nemení frekvencia nasadenia. Stále je divákom k dispozícii vždy v utorok a vo štvrtok. Tretí seriál, ktorý však mieri do finále je Bodka. Finále je naplánované na sobotu. Bodka je najväčší neúspech Jojky za posledné roky a preto je seriál presunutý na sobotný podvečer, kde bez povšimnutia dožíva. Ktorý seriál sledujete?

1. Slovania

Historická dráma s prvkami nadprirodzeným javov sľubuje novú éru slovenskej seriálovej tvorby. Najdrahší seriál s rozpočtom až 4 milióny eur, doteraz veľkosťou nerealizovaná produkcia má šancu dokázať, že Slovensko vie robiť seriály na úplne novej úrovni.

2. Nový život

Tretia séria rodinného seriálu sa po prepadoch predchádzajúcej série konečne stabilizovala. Jojka nateraz nerobí rázne rozhodnutia a tento formát pokračuje aj naďalej.

3. Bodka

Formát, ktorý pre Jojku je skôr príťažou končí. Psí hrdina Slovákov neoslovil a po drvivom prepade sledovanosti sa presunul na podvečery.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Slovania #seriál Nový život #seriál Bodka