Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Heroický výkon markizáckeho seriálového hitu! Nová séria zlomila všetky rekordy

Uplynulý pondelok televízia Markíza naplno spustila svoju novú jarnú ponuku. Vysielacia štruktúra sa kompletne zmenila a vrátili sa seriálové hity.

08.03.2021 07:00
pán profesor, tomáš maštalír, Foto:
Vyzerá to tak, že druhá séria Pána profesora bude ešte väčší hit ako jednotka.
debata (1)

Jedným z nich je aj Pán profesor s Tomášom Maštalírom, ktorého prvú sériu mohli diváci vidieť počas minuloročnej jesene. Seriál si získal srdcia Slovákov a sledovanosť kontinuálne rástla a napokon Pán profesor bol najúspešnejšou seriálovou novinkou minulého roka. Diváci na pokračovanie príbehov svojich obľúbených postáv nemuseli dlho čakať. Druhá séria sa predstavila minulý týždeň a doslova zvalcovala všetko, čo jej stálo v ceste.

Úvodná epizóda 2. série prekonala v rámci obchodne podstatnej cieľovej skupiny 12 – 54 všetky doterajšie rekordy a stala sa suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Pondelková premiérová časť s názvom Brácho dosiahla v rámci doterajšej histórie seriálu absolútne rekordný rating 12,7% a rovnako aj najvyšší trhový podiel 32,4%. Konkurenčné programy nemali šancu, relácia Inkognito zaznamenala na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 13,5% a film Rodina na prenájom na Jednotke RTVS podiel na trhu 9,5%. Dokonca jojkárske Inkognito, ktoré dlhodobo bodovalo s celkovým počtom divákov, v cieľovke 12+ zaznamenalo pokles. Relácia klesla pod hranicu 400-tisíc divákov.

Začiatok novej série Pána profesora sledovalo 523-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Tomáš Maštalír #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Pán profesor