Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Markíza vytasila bohatú seriálovú ponuku! Ktorý z nich budete sledovať?

Televízna jar je tu! Tento týždeň trhový líder spustil svoju novú vysielaciu štruktúru zloženú z premiér svojich overených seriálových hitov. Ktorý z nich budete najbližšie týždne sledovať? Hlasujte v priloženej ankete na konci článku.

06.03.2021 07:00
oteckovia, pán profesor, červené pásky, susedia, Foto:
Markíza si pripravila jar plnú seriálov.
debata (2)

1. Pán profesor – 2. séria

Obľúbený seriál o nevšednom profesorovi v podaní Tomáša Maštalíra a nevšednej škole je späť. Prvá séria na jeseň minulého roka spôsobila doslova ošiaľ a sledovanosť bola vysoko nadpriemerná.

2. Susedia – 9. séria

Pondelkový večer patrí aj Susedom, ktorí sa vrátili po niekoľkomesačnej pauze. Nové časti sú k dispozícii po premiérovom Pánovi profesorovi.

3. Červené pásky – 1. séria

Dojemná lekárska dráma sa mala pôvodne vysielať minulú jar. Kvôli dopadom pandémie ho televízia stiahla z ponuky. Po roku je späť, aby diváci konečne videli markizácky nový, moderný seriál o sile priateľstva.

4. Horná Dolná – 12. séria

Štvrtkové večery počas tejto jari budú opäť patriť nezničiteľnej komediálnej stálici. Horná Dolná pokračuje vo vysielaní premiérových epizod.

5. Oteckovia – 6. séria

Podvečery majú už tradične „rezervované“ Oteckovia a inak to bude ani teraz. Nové epizódy budú prichystané počas celej jari až do začiatku leta.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Pán profesor #seriál Červené pásky