Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pár týždňov vo vysielaní a verdikt je jasný! Markíza rozhodla o osude novinky

Televízia Markíza si pre rok 2021 pripravila iba jednu seriálovú novinky, ktorý navyše odpremiérovala hneď na jeho začiatku. Po zvyšok roka sa spoľahne na nové série svojich overených hitov.

23.02.2021 07:00
najhorší týždeň môjho života, Foto:
Najhorší týždeň môjho života sa dočká pokračovania! Televízia Markíza potvrdila druhú sériu.
debata

Najhorší týždeň môjho života napokon uspel! Hoci dostal priestor v januári, teda v menej atraktívnom čase, keď televízie si skôr šetria ťaháky pre jarnú časť sezóny. A možno to bola aj výhoda. Hlad po premiérach, Slováci v lockdowne a nemožnosť inak tráviť čas než sledovaním televízor spravili z tejto komédie úspešný projekt. Markíza v minulých dňoch potvrdila nakrúcanie druhej série. Kamery by sa mali rozbehnúť ešte tento rok a výsledok diváci zrejme uvidia opäť v januári 2022.

Seriál by mal v pokračovaní zmapovať život hlavných postáv v čase, keď sa im narodilo prvé dieťa a Marcel s Mel sa budú musieť na nejaký čas presťahovať k svokrovcom.

Sledovanosť prvých piatich epizód bola nadpriemerná, zásadnejší prepad prišiel až s šiestou časťou, hoci dosiahnuté výsledky okolo 20% trhové podielu sú ešte dostačujúce. Tento štvrtok odvysiela Markíza poslednú časť prvej série a konečne sa obaja snúbenci postavia pred oltár a skončí sa ich zbesilý týždeň plný problémov, trapasov, nedorozumení.

Od marca Najhorší týždeň môjho života vystriedajú premiérové časti Hornej Dolnej.

Najhorší týždeň môjho života je slovenskou adaptáciou britského komediálneho seriálu The Worst Week of My Life, ktorý v rokoch 2004–2006 vysielala stanica BBC One. Seriál bol mimoriadne populárny, jeho 1. sériu sledovalo v priemere päť miliónov divákov, a pozitívne hodnotený bol aj kritikmi. V roku 2006 získal nomináciu na prestížnu cenu BAFTA za najlepšiu situačnú komédiu. Lokálne verzie seriálu vznikli napríklad aj v Nemecku, USA, Taliansku, Rumunsku, či Grécku.

Postavy zo seriálu Najhorší týždeň môjho života Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Najhorší týždeň môjho života