Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka chystá tento rok do vysielania silné seriály! Ktoré z nich budete sledovať?

Prvé týždne roku 2021 boli pomerne skúpe na pôvodnú tvorbu. Televízie si ich prirodzene šetria do jarnej časti televíznej sezóny, ktorá odštartuje už o pár dní!

21.02.2021 07:00
slovania, ultimátum, nemocnica, nový život, Foto:
Aj tento rok bude na Jojke seriálový.
debata (5)

V januári sa divákom predviedla iba jedna novinka a to Bodka. Tento seriál však medzi divákmi neuspel a stal sa prepadákom. V druhej polovici januára sa pripojil aj Nový život s treťou sériou, tomu sa darí o poznanie lepšie, keďže nové časti budú robiť divákom spoločnosť aj naďalej a seriál má garantované vysielanie až do začiatku leta.

Avšak túto jar Jojka má v zálohe silné seriálové ťahúne, ktoré môžu poriadne zamiešať kartami. A zaujímavá bude aj jeseň. Na ktoré seriály sa tento rok naozaj tešíte?

1. Slovania

Napínavý dobrodružný príbeh sa odohráva v 7. storočí nášho letopočtu, v čase pred spojením slovanských kmeňov. Hradiská Veľký stôl a Furnau v Karpatskej kotline majú dobré susedské vzťahy, príchod plieniacich kočovných kmeňov Avarov však pre všetkých znamená začiatok boja o prežitie. Premiéru bude mať seriál už v marci.

2. Nemocnica

Už počas nadchádzajúcej jari čaká divákov Jojky nový seriál s názvom Nemocnica. Lákadlom má byť herečka a speváčka Nela Pocisková, ktorú televízia angažovala do hlavnej úlohy. Navyše to pre ňu bude znamenať veľký a plnohodnotný návrat na televízne obrazovky po niekoľkoročnej odmlke. Novinka sa divákom predstaví už počas marca.

3. Ultimátum

Ján Koleník sa zrejme už na jeseň predstaví v napínavej novinke, ktorá má slovenskú seriálovú tvorbu priblížiť kvalitatívne k Netflixu. Výpravná miniséria režiséra Michala Kollára, ktorú JOJ koprodukuje spolu s Českou televíziou, je unikátnou kombináciou politického trileru, rukojemníckej i lekárskej drámy a dokumentu, ktorý vychádza z tradície skutočných príbehov reflektujúcich spoločenské dianie na Slovensku.

4. Delukse 2

Obľúbený komediálny seriál sa v roku 2021 vráti s druhou sériou.

5. Nový život 3

Jojka sa svojho dlhodobého seriálu nemieni vzdať, v roku 2021 bude pokračovať už treťou sériou.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse #seriál Slovania #seriál Nový život #seriál Ultimátum #seriál Nemocnica