Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Razantný obrat: Markizácky seriál zvrátil odliv divákov, Oteckovia s rekordom

Zdá sa, že negatívny trend vývoja sledovanosti jedinej seriálovej novinky pre tento sa podarilo Markíze zvrátiť. Najhorší týždeň môjho života počas minulého štvrtka dokonca nabral späť stratenú časť publika a stále si pevne drží pozíciu jednotky na trhu v čase vysielania.

11.02.2021 07:00
najhorší týždeň môjho života, dominika... Foto:
Prvá séria sa pomaly blíži ku koncu a konečne sa jej podarilo zvrátiť pokles sledovanosti.
debata

Je teda veľmi pravdepodobné, že s týmto formátom sa v budúcnosti ešte na obrazovkách stretnú. Britská verzia má tri série, čiže slovenskí tvorcovia môžu ponúknuť možné námety na ďalšie epizódy. Oficiálne, nateraz, nie je potvrdená ďalšia sezóna.

Najhorší týždeň môjho života, v cieľovej skupine 12 –5 4 si medzitýždenne polepšil a dosiahol rating 9,4% a trhový podiel 22,3%. Konkurenčné programy v rovnakej cieľovej skupine zaostali, seriál Nový život zaznamenal na Jojke podiel na trhu 12,2% a relácia Zlaté časy na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,6%.

Piatu premiérovú epizódu si nenechalo ujsť celkovo 427-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s minulým týždňom si tak polepšil o 27-tisíc divákov. Odliv publika sa tak zastavila na hranici 400-tisíc spred dvoch týždňov.

Pred týždňom sa ešte viac blysli aj podvečerní Oteckovia, ktorí si stále neochvejne udržujú svoj pevnú divácku základňu. Dokonca zaznamenali svoj prvý tohtoročný rekord, keď v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenali doposiaľ najvyšší rating 9,7% a druhý najlepší trhový podiel 29,6%. Pri obrazovkách sedelo 464-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Postavy zo seriálu Najhorší týždeň môjho života Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #seriál Najhorší týždeň môjho života