Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A je to tu! Meno prvého tohtoročného seriálového prepadáku je známe

Stačil iba mesiac vo vysielaní a diváci jasne ukázali, že o nový jojkársky seriál nemajú záujem. Bodka sa okamžite prace zo sobotného hlavnému vysielacieho času, televízia seriál nahradí filmom.

06.02.2021 07:00
bodka, robo jakab, Foto:
Medzi divákmi výrazne zabodovala iba prvá časť seriálu Bodka.
debata (1)

Štyri časť a dosť! Televízie Joj musela expresne konať pri svojej prvej tohtoročnej seriálovej novinke. Počas minulých dní navyše Jojka hľadala nový vhodný vysielací slot. Pôvodne avizovala, že Bodku vysunie do pomernej neskorej noci, okolo 23. hodiny. Sobotný hlavný vysielací čas bude otvárať film. Nakoniec zmenila názor a „presťahovala“ Bodku na sobotný podvečer. Zaujať divákov sa pokúsi vždy v sobotu o 18:00.

Opakuje sa tak rovnaký scenár, ako na jeseň, pri šou Zlatá maska. Prvá časť prilákala nadpriemerný počet divákov, ktorí boli prirodzene zvedaví. Následne krivka sledovanosti nabrala strmhlavý smer nadol.

V sobotu Bodky ešte viac klesol, celkovo pri obrazovkách sedelo už iba 211-tisíc divákov. Psí hrdina tak stratil ďalších 66-tisíc divákov za týždeň. Jojka bola navyše na chvoste sledovanosti a tak presun do iného slotu je len prirodzeným vyústením neúspešného projektu.

Seriál Bodka Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Hlavný štvornohý hrdina v seriáli Bodka.

Pre porovnanie, tretiu časť sledovalo 277-tisíc divákov, druhú 309-tisíc. Jediný úspech zaznamenal úvod, ten tesne prekročil 500-tisícovú hranicu. Odliv medzi prvou a druhou časťou bol však taký veľký, že bolo okamžite jasné, že tento seriál Slováci odmietli.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Bodka