Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Na Markízu sa vrátia mnohé seriálové hity! Ktorého sa neviete dočkať?

Televízia Markíza nezaháľala a už od začiatku januára ponúka premiérový program, samozrejme aj seriály. Oteckovia, ale aj Najhorší týždeň môjho života sa už vysielajú a udržujú si nadpriemernú sledovanosť. To však nie je všetko. Na premiéru čakajú nové sezóny ďalších hitov! Na ktorý sa tešíte najviac?

24.01.2021 07:00
debata (1)

1. Pán profesor

Obrovský hit tejto jesene by sa mal vrátiť opäť na jar. Moderný vzťahový seriál s komediálnymi prvkami z prostredia fiktívneho slovenského gymnázia si podmanil divákov Markízy. Na rok 2021 má preto netradičný Pán profesor pripravené ďalšie premiérové lekcie.

2. Sestričky

Utorkom počas minuloročnej jesene opäť nekompromisne vládli Sestričky. Štvrtá séria sa očakáva opäť v septembri 2021. Obľúbený seriál z lekárskeho prostredia Sestričky, bude na obrazovkách televízie Markíza pokračovať novými časťami aj v roku 2021. Príbehy štyroch zdravotných sestier budú aj v štvrtej sérii opäť popretkávané príbehmi pacientov, ktoré otvárajú zásadné otázky ľudských hodnôt a zároveň približujú prácu sestier na oddelení traumatológie.

3. Červené pásky

Na reštart novej lekárskej drámy si museli diváci počkať rok. Televízia to skúsi so seriálom opäť začiatkom tohto roka. Seriál, ktorý vás od prvej sekundy chytí za srdce a už vás nepustí! Získa si vás svojou ľudskosťou, silnými emóciami aj láskavým humorom. V roku 2021 sa svojho reštartu na obrazovkách Markízy dočkajú Červené pásky – seriál o sile priateľstva, prekonávaní prekážok a vôle žiť.

4. Horná Dolná

Rok 2021 bez Hornej Dolnej by nebol možný! Seriál, ktorý na Slovensku spôsobil doslova ošiaľ, bude pokračovať ďalšími novými epizódami. Komediálny megahit Horná Dolná skvele vystihol typické prostredie slovenského vidieku. Každá obec predsa má svojho starostu, farára, krčmárku, asistentku, štamgastov, veterinára, či policajta. Tých z Hornej Dolnej stvárňujú špičkoví herci a obľúbil si ich azda každý. Ďalšie epizódy prinesú ich nové, originálne a vtipné príbehy, ktoré si opäť zamilujú diváci z celého Slovenska.

5. Susedia

Komediálna stálica sa nikam nechystá a aj v tomto roku budú prichystané nové epizódy. Najsledovanejší a divácky najobľúbenejší slovenský seriál všetkých čias bude pokračovať novými epizódami aj v roku 2021. Diváci sa môžu tešiť na ďalšie príbehy plné osvedčeného humoru a skvelej zábavy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #2021 #jar 2021